Nincs engedélyezve a javascript.
263514045_10158862629562635_5683411307402082107_n.jpg
Matyi Alexandra
2023. július 3.
Kiadóvezetőnk júliusi hónapköszöntője

Kiadóvezetőnk júliusi hónapköszöntője

A könyves világ hírei

Kedves Olvasóink!

Ebben a hónapban rendhagyó hónapköszöntőt olvashattok: a szokásos könyv- és programajánlók helyett most két nagy bejelentéssel is készültem nektek. Bár tudom, hogy nagyon szerettek a segítségemmel könyvet választani magatoknak, mégis úgy gondolom – remélem –, ennek a két hírnek is hasonlóképp fogtok örülni.

Először is, nagyon nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem: elindult a Lux Világ!

Az előző hónapköszöntőmben olvashattatok arról, milyen sokat dolgoztunk a párommal, Kapitány Ádámmal azon, hogy kiváló minőségű, értékes spirituális termékeket hozzunk nektek Nepálból, amelyek segíthetnek benneteket a belső béke megtalálásában és fenntartásában. A mai rohanó világban a mindennapok problémái és a rengeteg anyagias inger, amely körülvesz bennünket, könnyen elterelheti a figyelmünket arról, ami valójában fontos: a belső harmóniáról és a folyamatos fejlődésről. Mi hisszük, hogy a spirituális útkeresők, a fejlődésre elhivatott emberek számára – tartózkodjanak akárhol is a világban – nagyon fontos, hogy kiváló minőségű, szép és eredeti tárgyak segítségével kapcsolódhassanak ahhoz az évezredes szellemi tradícióhoz, amely kíséri őket az útjukon. Épp ezért a Lux Világ kizárólag magas minőségű tárgyakat kínál, amelyek nagy gondossággal készültek, tiszta és jó helyekről származnak. Célunk, hogy vallásoktól, hitrendszerektől függetlenül valódi segítséget nyújtsunk a mindennapok során. Ebben folyamatosan segítségünkre vannak nepáli barátaink, tanítóink, akiknek köszönhetően kiváló emberekkel dolgozhatunk együtt.

Hazánkban az utóbbi években sajnos elterjedtek a rosszabb minőségű, megkérdőjelezhető származású, és sok esetben hamisítvány termékek. A kimondott szavaknak és a helyeknek azonban hatalmas erejük van, így kiemelten fontosnak tartjuk, hogy azok a termékek, amelyeket a Lux Világ oldalán vásárolsz, szelektált és ellenőrzött, természetes anyagokból előállítva, a világ egyik legnagyobb áldással bíró sztúpája mellől induljanak hozzád – nem pedig haszonéhes kereskedők bódéiból. Minden tárgy magában hordozza azokat az energiákat, amelyekkel a készítése során találkozik, és ezeket az energiákat viszi át a te életedbe. A nálunk kapható termékek egészen a veled való találkozásukig tiszta, szent helyekkel, kiemelkedő tudású mesterekkel, művészekkel, a bajszuk alatt mantrákat mormoló kézművesekkel és gyakorló, mélyen elkötelezett szállítmányozókkal kerülnek kapcsolatba Nepálban. Majd Magyarországra érkezve gondosan, a hagyományoknak megfelelő módon tároljuk őket mindaddig, amíg te össze nem kapcsolódsz velük.

Mivel számomra is nagyon fontos a spiritualitás, mindenképp szerettem volna, ha a Lux Világ márkanév garancia lenne a magas minőségre, és ha a termékeink által valóban a pozitív dolgokat terjeszthetnénk a világban.

Hálásak vagyunk mindazoknak, akik segítségével mindez megvalósulhatott, és minden igyekezetünkkel azon dolgozunk, hogy ezt a kivételes lehetőséget minden lény javára fordítsuk. Látogassatok el hozzánk ti is a www.luxvilag.hu oldalra, és lássátok mindezt a saját szemetekkel is! Az oldalon már most is rengeteg terméket találhattok, de az elkövetkező napokban, hetekben még folyamatosan bővítjük a kínálatunkat.

Ha pedig rápillantottatok a hónapköszöntőm képére, sejthetitek, hogy mi a második nagy hírem: nemsokára új szerepbe lépek, ugyanis novemberben érkezik az első gyermekünk!

Ahogy ilyenkor lenni szokott, minden megváltozik majd az életemben, ugyanakkor mégsem változik semmi, ami fontos. Hiszen ahogy eddig is, a kiadócsoport továbbra is kiemelt szerepet tölt majd be az életemben – úgy tervezem, hogy ebből a hatalmas változásból ti mindössze annyit érzékeltek majd, hogy a közösségi médiában időnként feltűnik mellettem egy baba is. Nagyon boldogok vagyunk, és nagy öröm számomra, hogy ezt végre veletek is megoszthatom!

Bízom benne, hogy mindannyiótoknak úgy alakul eddig a nyár, ahogy elképzeltétek. És mint mindig, köszönöm, hogy a Moobius közösségére és az olvasóinkra mindig számíthatok!

Szeretettel,
Matyi Alexandra