Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. október 15.
Kihagyhatatlan újdonság A Grace klinika-rajongóinak!

Kihagyhatatlan újdonság A Grace klinika-rajongóinak!

Előrendelhető újdonság

Előrendelhetővé vált Lynetta Rice A műtő másik oldalán – A Grace klinika kulisszatitkai című könyve, amely számos érdekességet árul el a sorozatról.

Az ABC 2005-ben indult sorozata a világ egyik legkedveltebb televíziós drámája. Az elmúlt másfél évtizedben rengeteg rajongót szerzett, milliókat ültetett a tévéképernyő elé. Ikonikus jeleneteket, mémeket köszönhetünk neki, beszédtémát szolgáltat a mindennapokban, és számos, benne szereplő sztár karrierjében fontos pont.

A hiánypótló könyv cenzúrázatlan betekintést nyújt a sorozat világába, valamint az exkluzív interjúkötetben majdnem a teljes szereplőgárda megszólal.

Ellen Pompeo, Shonda Rhimes, Peter Horton, Katherine Heigl, Sandra Oh és Kate Burton csak néhány név a számos szereplő, író, rendező és producer közül, akik mesélnek a kamera túloldalán történtekről, a kezdetekről, a kulturális jelenséggé válásról és a lehetséges lezárásokról. Új megvilágításba kerülnek a sorozatot övező sikerek és botrányok is, valamint számos egyéb érdekességet is megtudhatunk, miközben újraéljük a felemelő, vidám vagy szívszorító vagy vidám pillanatokat.

Lynette Rice huszonöt éve foglalkozik a szórakoztatóiparral, jelenleg az Entertainment Weekly főszerkesztője. Ő volt az egyetlen újságíró, aki interjút készíthetett Patrick Dempsey-vel, amikor a színész elhagyta A Grace klinikát.

Ez a könyv egyetlen A Grace klinika-rajongó polcáról sem hiányozhat.

,,Nagyon élveztem a könyvet. Szórakoztató volt és sokat megtudtam belőle. Olvastatta magát, egy nap alatt befejeztem.” (Goodreads olvasói vélemény)

A műtő másik oldalán
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A műtő másik oldalán

A Grace klinika kulisszatitkai

Lynetta Rice
Alexandra Kiadó (A), 2021.12.01.
A Grace klinika új részeit nézők tízmilliói várják türelmetlenül több mint másfél évtizede. A műtő másik oldalán cenzúrázatlan betekintést enged a sorozat kulisszatitkaiba, és az exkluzív interjúkötetben a sorozat szinte teljes alkotógárdája megszólal.