Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2020. szeptember 12.
Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk?

Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk?

Előrendelhető újdonság

Az emberi kapcsolatok sokszor fájdalmasan összetettek. Érezhetünk igaz szerelmet a társunk iránt, ugyanakkor vágyhatunk valaki más ölelésére. Az elismert olasz kortárs író, Marco Missiroli Hűség című regényében épp ezt az érzékeny, sokszor szőnyeg alá sepert témát dolgozza fel. A könyv hatalmas nemzetközi sikernek örvend, már több mint 10 országban kiadták, elnyerte a legnemesebb olasz irodalmi elismerésnek számító Strega-díjat, és a Netflix minisorozatot készít a történetből.

A Hűség a kreatív írást oktató Carlo és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita első pillantásra tökéletesnek tűnő házasságán keresztül mutatja be, milyen ádáz harcot vívnak lelkünkben a vágyak és a sérelmek a szerelemmel. Carlo egyik tanítványához vonzódik, Margherita pedig fizioterapeutája után sóvárog. A házasság és a vágyak csapdájában vergődő pár számára a támaszt gyermekük születése jelenti. Néhány évvel később a múlt azonban újra felbukkan, és számot kell vetniük önmagukkal: a saját érzéseik vagy a másik iránt érzett hűség a fontosabb? A könyvet az Il Foglio olasz napilap a következőképpen ajánlja:

„Marco Missiroli betekintést enged a szereplői hálószobájába, Milánó nyüzsgő utcáiba, gondolatokba és elfojtott vágyakba. Spontán narratíváinak hála visszhangzik az olvasóban minden beszélgetés és kínos csend.”

Hűség
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Hűség

Marco Missiroli
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.
Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk? A kreatív írást oktató Carlo és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita első pillantásra tökéletes párnak tűnik: sikeresek, szeretik és kiegészítik egymást.