Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. július 2.
Lengyel József gyönyörű környezetben mutatja be könyvét

Lengyel József gyönyörű környezetben mutatja be könyvét

Kultúra és életmód

Nemrég jelent meg a 60 ezres követőtáborral rendelkező, többszörös Hungarian Wedding Awards-győztes sztárcukrász, Lengyel József könyve, a Torta és karamell. A népszerű blogot vezető esküvőitorta-készítő régóta dédelgetett álma vált valóra a gyönyörű kötet megjelenésével, amelyben elmeséli életútját, tapasztalatait, és kedvenc – egyszerűen, otthon is elkészíthető – receptjei közül is megoszt párat. A szerző korábban így nyilatkozott könyvéről:

„Azt remélem, e könyv által egy darabot adhatok nektek az elmúlt éveimből, és azok is megismernek majd jobban, akik később csatlakoztak a mára már igencsak népes követőtáboromhoz. A kiadvány inspiráló lehet esküvőre készülök számára is, hiszen sok valódi és elképzelt esküvő és torta történetét olvashatjátok és nézhetitek a képekkel gazdagon illusztrált oldalakon.”

Lengyel József 2020. július 20-án, hétfőn 18 órakor mutatja be könyvét a Haris Parkban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! A résztvevőket kérjük, alkalomhoz illő öltözetben jelenjenek meg!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület a következő linken elérhető: https://forms.gle/jTC5YSLQBLzivggt8
További részletekért, és folyamatosan frissülő információkért kövesd az esemény Facebook-oldalát!

vagott.jpg