Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2019. november 16.
Megérkeztek az első hivatalos képek a A boszorkányok elveszett könyve sorozat második évadáról

Megérkeztek az első hivatalos képek a A boszorkányok elveszett könyve sorozat második évadáról

A Deborah Harkness nagy sikerű könyvtrilógiája alapján készített A boszorkányok elveszett könyve című tévésorozat oldalán megjelentek az első hivatalos képek az éppen készülő második évadról.

Az első évad fináléjában Diana (Teresa Palmer) és Matthew (Matthew Goode) időugráshoz készülnek az 1590-es évek Londonjába, ami a frissen megjelent képek szerint sikerült is nekik. A következő évad történései Harkness Az éjszaka árnyai című könyve alapján folytatódnak, és számos új karaktert is bemutatnak. A sorozat rendezője, Cameron Roach a következőképpen nyilatkozott a készülő második évadról:

„Az első évad sikere után igazán izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk A boszorkányok elveszett könyve történetét, és tovább kísérhetjük Diana és Matthew szerelmét és kalandjait az Erzsébet korabeli Londonban. Nagyszerű szereposztással és egyedülálló történelmi helyszínekkel dolgozhatunk, ami reméljük, még inkább elvarázsolja majd a nézőket.”

a_discovery_of_witches_season_2_1567713782.jpg

A magyar rajongók az HBO GO-n tekinthetik meg a sorozat első évadát.

A boszorkányok elveszett könyve

A boszorkányok elveszett könyve

A Mindenszentek-trilógia első kötete

Deborah Harkness
Cartaphilus Könyvkiadó, 2022.
Carta Light
Deborah Harkness első regényét 34 országban adták ki, mindenhol igazi sikerkönyv lett. A boszorkányok elveszett könyve egy ezerötszáz éves vámpír és egy elveszett könyv nyomába eredő boszorkány szellemének története.
Az éjszaka árnyai

Az éjszaka árnyai

A Mindenszentek-trilógia második kötete

Deborah Harkness
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.04.30.
Carta Light
A boszorkányok elveszett könyvéből megismert Diana Bishop és Matthew Clairmont szerelme továbbra is izzik, kalandos történetük egyre újabb fordulatokat vesz térben és időben. Diana ugyanis nemcsak történész, hanem boszorkány is, a vonzó Matthew pedig vámpír. Mivel az oxfordi könyvtárban őrzött rejtélyes kézirat eltűnése nem hagyja őket nyugodni, a nyomába erednek, de nincsenek egyedül.
Az élet könyve
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Az élet könyve

A Mindenszentek-trilógia harmadik kötete

Deborah Harkness
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.04.30.
A Mindenszentek-trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a fiatal boszorkány történész, Diana Bishop és az ősöreg vámpír tudós, Matthew Clairmont szerelmének és kalandjainak története.