Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2020. november 23.
Megérkeztek az első képek Az utolsó szerelmes levél filmfeldolgozásáról!

Megérkeztek az első képek Az utolsó szerelmes levél filmfeldolgozásáról!

Megfilmesítés

Nemrég napvilágot látott az örömhír, miszerint a Mielőtt megismertelek című film elsöprő világsikere után hamarosan újabb Jojo Moyes-regény köszön vissza a tévéképernyőn: Az utolsó szerelmes levél története! A készülő Netflix-film a kezdetektől fogva igazán ígéretesnek tűnik, hiszen rendezője a tavalyi év egyik sikersorozatának számító Euphorián is dolgozó Augustine Frizzell, főszerepekben pedig olyan népszerű színészeket láthatunk majd, mint az Oscar-jelölt Felicity Jones (A mindenség elmélete) és Shailene Woodley (Hatalmas kis hazugságok, Csillagainkban a hiba).

Jojo Moyes, az egyik legnépszerűbb romantikusregény-írónő rajongói számára már ennyi is elég volt ahhoz, hogy világszerte hatalmas lelkesedéssel várják a fejleményeket a filmmel kapcsolatban. Most pedig nem más, mint maga a szerző örvendeztette meg őket, megosztva a feldolgozásról készült első hivatalos képeket közösségimédia-oldalain.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy megmutathatom a könyvemen alapuló Az utolsó szerelmes levél című film első hivatalos képeit! (…) NAGYON romantikus lesz. Premier 2021-ben!” – írta.

img_1200.jpg

Ezek szerint szerencsére már nem kell sokáig várnunk, hogy a streamingszolgáltató oldalán élvezhessük a 2011-ben „Az év romantikus regénye” elnevezésű, rangos brit díjat is megnyerő könyv élőszereplős feldolgozását. Addig is kínálatunkban hagyományos és e-könyv-formátumban is megtalálod Az utolsó szerelmes levél történetét!

Az utolsó szerelmes levél

Az utolsó szerelmes levél

Jojo Moyes
Cartaphilus Könyvkiadó, 2016.
Carta Light
Ellie századunk tipikus szinglije. Jó kedélyét csupán egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. Egy nap a szerkesztőség archívumában kutatva régi levélre bukkan, amelyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele.
Az utolsó szerelmes levél

Az utolsó szerelmes levél

(E-könyv)
Jojo Moyes
Cartaphilus Könyvkiadó, 2016.