Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
március 22.
Megjelent a Bájos kis hazugságok, amely egyben borzongató és izgalommal teli történet

Megjelent a Bájos kis hazugságok, amely egyben borzongató és izgalommal teli történet

Friss megjelenés

„A Bájos kis hazugságok egy, a mi generációnkról és a mi generációnknak szóló történet, amely a varázslatos környezetet sötét titkokkal kombinálja” – Chandler Baker, The New York Times-bestselleríró

A Bájos kis hazugságok középpontjában Nina áll, aki mindössze egy „normális” életre vágyik – bármit is jelentsen a normális jelző. A lány hamarosan a bűnök világában találja magát, hiszen barátjával, Lachlannal milliárdosokat rabolnak ki Los Angelesben. Anyja betegsége miatt Nina élete legnagyobb rablását tervezi, hogy kifizethesse a költségeket.

Mindeközben ott van Vanessa is, egy dúsgazdag örökösnő. A fiatal nő élete azonban a csillogó és tökéletes felszín alatt romokban hever; tragédiák árnyékolják be, így visszavonul a családi birtokra – a fényűző városban viszont nemcsak az ő élete hullott teljesen szét, hanem Nináé is.
Nina, Vanessa és Lachlan élete itt keresztezi egymást, a regényben pedig kibontakozik minden, ami egy jó történethez kell: szerelmi háromszög, bosszú, árulás és egy életre szóló játszma.

„Csábító fordulatokkal és megdöbbentő pillanatokkal teli, a fennálló társadalmi viszonyokat illető éles elméjű kommentár – ráadásul rendkívül szórakoztató is olvasni.” – The Week

Bájos kis hazugságok

Bájos kis hazugságok

Két szélhámos, egy betörő és egy divatinfluenszer - melyikük az igazi csaló?

Janelle Brown
Alexandra Kiadó (A), 2023.03.13.
A csonka családban, szegénységben felnőtt Nina művészettörténetet tanul, és az az álma, hogy egyszer végre "normális" élete legyen. Amikor az álma darabokra hullik, Nina rövid úton a bűn világában találja magát: ír származású barátjával, Lachlannel milliárdoscsemetéket rabolnak ki Los Angelesben.

„Pénz, család és az Instagram találkozása egy olyan könyvben, amit képtelen leszel letenni.” – Julia Phillips

Janelle Brown regényéből hamarosan filmadaptáció is érkezik, méghozzá Nicole Kidman főszereplésével. Ahogyan az InStyle is írta, a Bájos kis hazugságok egy thriller a modern kor számára. Fordulatos, izgalmas, feszült történet, amelyben egyszerre jelenik meg a közösségi média és a való élet. A szerelemi háromszög pedig csak még érdekesebbé teszi a történetet.

A San Franciscó-i születésű Janelle Brown a The New York Times bestseller-szerzője, írásai megjelennek a Vogue-ban, az Elle-ben, a Wiredben, a Selfben és számos más folyóiratban, korábban pedig rovatvezetőként dolgozott a Salonnál. A Wired munkatársaként kezdte pályafutását a dotcom boom éveiben, és olyan jelentős webhelyeknél dolgozott, mint a HotWired és a Wired News. Az 1990-es években szerkesztője és társalapítója volt a Maxinak, egy tiszteletlen (és rég megszűnt) női popkulturális magazinnak.
Janelle Los Angelesben él férjével, Greggel és két gyermekükkel.

„Részben pszichológiai thriller, részben a morálról szóló történet, vagyis a jó prózára jellemző feszültség a javából.” – Angie Kim, bestselleríró