Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. július 17.
Megjelent a Beszüremlő fény szerzőjének új regénye, a Kékmadár

Megjelent a Beszüremlő fény szerzőjének új regénye, a Kékmadár

Friss megjelenés

Sharon Cameron ifjúsági regényeivel számos irodalmi díjat nyert el, művei állandó szereplői a The New York Times sikerlistájának. A Kékmadár – hasonlóan a szerző korábbi, Beszüremlő fény című művéhez – lenyűgöző sokoldalúsággal bír: egyszerre történelmi és romantikus, miközben valójában egy kifordított holokausztregény, de krimiként vagy pszichothrillerként is emlegethetnék a nagyszerű titkosügynök-sztorit.

„Sharon Cameron egy újabb kiemelkedő történelmi regényt mutat be. Az aprólékos kutatómunkán alapuló, de mélyen lebilincselő és magával ragadó narratíva zökkenőmentesen ötvözi a kitalált karaktereket és eseményeket valós emberekkel és helyekkel… Nagyszerű választás a rajongók és azok számára, akik szeretik Sharon Cameron műveit, valamint Monica Hesse, Michelle Barker és Markus Zusak könyveit.” – School Library Journal

Kékmadár
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Kékmadár

Sharon Cameron
Alexandra Kiadó (A)
Történelmi regény, romantikus szerelmi történet, fordulatos ügynöksztori, de mindenekelőtt utolérhetetlenül fordulatos és meglepően akciódús történet, amely az apokaliptikus Berlintől a pezsgő New Yorkon át az idilli Kaliforniáig ível.

Berlin, 1945. Inge, a sachsenhauseni koncentrációs tábor foglyokkal kísérletező orvosának lánya, igyekszik jó német lenni, hogy megfeleljen a Führernek, csakhogy legjobb barátnője, Annemarie mindig mindenben megelőzi. Amikor a szovjet hadsereg eléri Berlint, biztonságos életük egyetlen pillanat alatt összeomlik. A teljes pusztulás elől menekülő Inge súlyos döntést hoz: bármi áron megmenti a szovjet katonák által megerőszakolt és agysérülést szenvedett Annemarie életét.

New York, 1946. Eva és Brigit egy zsidó segélyszervezet segítségével érkezik Németországból Amerikába. Új életet akarnak kezdeni, ám két ország titkosszolgálata is a nyomukban lohol. A titkos ügynökök abban bíznak, hogy Eva elvezeti őket ahhoz a két emberhez, akiktől hatalmi ambícióik előremozdítását remélik: a Németországból elszökött Otto von Emmerichhez és a titokzatos, soha senki által nem látott Anna Ptaszynskához. Csakhogy Evának esze ágában sincs megtartani a titkosszolgálatnak tett ígéretét: más céljai vannak Von Emmerichhel.

Sharon Cameron új regénye újra és újra csőbe húzza az olvasót. A Kékmadár megtörtént eseményeken alapuló fordulatos ügynöksztori, meglepően akciódús történet, amely az apokaliptikus Berlintől a pezsgő New Yorkon át az idilli Kaliforniáig ível.