Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. február 11.
Megjelent Elif Shafak új regénye, A szerelem 40 szabálya

Megjelent Elif Shafak új regénye, A szerelem 40 szabálya

Friss megjelenés

Már kapható a népszerű kortárs írónő, Elif Shafak új regénye, A szerelem 40 szabálya. A most új kiadásban megjelent mű eredetileg Szerelem címen jelent meg 2011-ben, és egy negyvenéves, jómódú amerikai háziasszony és édesanya történetét meséli el, aki egy napon rádöbben, mennyire hiányzik a szerelem az életéből.

A török származású írónő lebilincselő mesélő, modern Seherezádé, aki időtlen témákat vizsgál egzotikus történeteiben. A szerzőnek tavaly decemberben jelent meg 10 perc 38 másodperc című regénye az Európa Könyvkiadó gondozásában, mely az olvasót a modern Isztambulba kalauzolva mutatja be a város számkivetett nőit. A kötet felkerült az egyik legrangosabb brit irodalmi elismerés, a Man Booker-díj 2019-es shortlistjére is.

Elif Shafak díjnyertes brit–török regényíró, Törökország legolvasottabb női szerzője. Ez idáig tizenhét könyve jelent meg, műveit mintegy ötven nyelvre fordították le. Shafak politikatudományokból doktorált, és olyan neves törökországi, amerikai és angliai egyetemeken tanított, mint a St. Anne’s College vagy az Oxfordi Egyetem. Lelkes harcos, aki a nők egyenjogúságáért, az LGBT jogaiért és a szabadságjogok betartatásáért küzd.

A szerelem 40 szabálya

A szerelem 40 szabálya

Elif Shafak
Európa Könyvkiadó
Ella negyvenéves, jómódú, a sorsával tökéletesen elégedett amerikai háziasszony, aki férje és három gyermeke kiszolgálásának szenteli életét, és még azt se nagyon bánja, hogy a férje rendszeresen megcsalja. Egy napon a nagylányával folytatott vita után rádöbben, hogy tulajdonképpen boldogtalan, és nagyon hiányzik a szerelem az életéből.
10 perc 38 másodperc
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

10 perc 38 másodperc

Elif Shafak
Európa Könyvkiadó, 2019.11.18.
Egy perccel a halála után Tequila Leila tudata elkezdett zsibbadni, olyan lassan és fokozatosan, ahogyan a visszahúzódó dagály hullámai csillapodnak. Mivel az agysejtjei nem jutottak vérhez, ekkorra már teljes oxigénhiányos állapot lépett fel. Az agyműködése mégsem állt le teljesen. Legalábbis nem azonnal.