Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2021. október 20.
Megjelent James Bond életrajzi kötete

Megjelent James Bond életrajzi kötete

Friss megjelenés

Ian Fleming regényhősét, a mindig kifogástalan megjelenésű James Bondot most még mélyebben ismerhetjük meg: Guillaume Evin hiánypótló életrajzot írt Volt egyszer egy… James Bond címmel őfelsége legjobb titkos ügynökéről, amely egyetlen rajongó polcáról sem hiányozhat. A kötet a Cartaphilus Kiadó gondozásában látott napvilágot.

,,Egy vodka-martinit kérek. Rázva, nem keverve.”

Ikonikus mondatok egy ikonikus karaktertől. James Bondot senkinek nem kell bemutatni. Mindenki ismeri a nevét, a számát, elegáns stílusát. De vajon tudjuk, mi rejtőzik sármos mosolya mögött? Milyen lehet az MI6 legkiválóbb kémjének valódi személyisége? Finom modorú, mindig elegáns, rajong a gyönyörű nőkért, és a hölgyek is érte. Gyanakvó természetű, jártas a harcművészetekben, mindig akcióra kész. Szereti a kiadós reggeliket, bánja, hogy oda a kiváló Berettája, és úgy tartja, a tökéletes nő a főzés és a szerelem művészetét egyaránt ismeri és gyakorolja. És hogy sajnálja, ha ölnie kell, de hazája szolgálatában megteszi. Rendelkezik az összes olyan tulajdonsággal, ami a világ legjobb kémjévé teszik. Ám még így is a felszínt kapargatjuk.

A Volt egyszer egy… James Bond című kötetben életre kel őfelsége titkos ügynöke – megtudhatjuk, mit csinál, amikor éppen nem a kedvenc italát kortyolja, vagy sokadjára megmenti a világot.

Volt egyszer egy… James Bond
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Volt egyszer egy… James Bond

Guillaume Evin
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.10.08.
A kiváló tollú francia író, Guillaume Evin hiánypótló művében életre kel az Ian Fleming regényeiből és novelláiból jól ismert szmokingos hős, megtudhatjuk, mit csinál, ha nem éppen vodka-martinit nyakal - rázva, nem keverve. James Bond-rajongóknak kötelező életrajz.

A világhírű titkos ügynök karakterét remek színészek jelenítették már meg a filmvásznon: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és az „aktuális James Bond”, Daniel Craig. A legújabb film, a 007 Nincs idő meghalni szeptember 30. óta látható a hazai és nemzetközi mozikban – eredetileg 2020 áprilisában mutatták volna be. (Ez volt az első nagy költségvetésű film, melynek bemutatását elhalasztották a koronavírus-járvány miatt.) A történet szerint Bond otthagyta az aktív szolgálatot, nyugodtan él Jamaicán. Ez az idill hamar véget ér, amikor régi barátja, Felix Leiter a CIA-tól megjelenik, és a segítségét kéri. Így kedvenc titkos ügynökünk egy veszélyes technológiával felfegyverzett, titokzatos gonosz nyomába ered, hogy megmentsen egy elrabolt tudóst. A film az Egyesült Államokban az első négy napban 60 millió dollárt hozott a készítőknek, jelenleg 300 millió dollár bevételnél jár.

Ez az ötödik James Bond-film Daniel Craig főszereplésével – azonban nem titok, hogy ebben ölti magára utoljára a szmokingot.

Rajongóknak ajánljuk:

Monopoly: James Bond 007 társasjáték

Monopoly: James Bond 007 társasjáték

Hasbro
Eredeti angol nyelvű kiadás, magyar szabályfordítással!
Államtitkok, nők, fegyverek, öltönyök és megint nők minden mennyiségben. A James Bond történetek rajongói számára készült limitált kiadású Monopolyt a 25 különböző filmből származó képekkel, egyedi figurákkal és eseménykártyákkal jelentették meg.