Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
augusztus 21.
Megjelent Jenny Hale újabb romantikus regénye

Megjelent Jenny Hale újabb romantikus regénye

Friss megjelenés

Ugyan kezdeti sikereit karácsonyi történeteivel érte el, legfrissebb könyve tökéletes erre a romantikus nyári időszakra! Jenny Hale legújabb romantikus regénye május végén jelent meg Mezítlábas nyár címmel és azóta az olvasók új kedvencévé vált.

Egy kellemes, könnyed, romantikus történet. A Mezítlábas nyár egy gyönyörű, szívhez szóló sztori a hazatérésről, a családról és arról, a semmi máshoz nem hasonlítható helyről, amit életünk első szerelme tölt be szívűnkben. Néha ott talál rád a tökéletesség, ahol a legkevésbé számítasz rá. Libby Potter épp elveszítette álmai munkáját, lakását, és a tökéletes férfit. A szülővárosába való visszaköltözés, ahonnan fiatal korában olyannyira menekült, nem szerepelt a jövőbeni tervei között. Főként mivel így megnőtt az esély rá, hogy belebotlik a férfiba, akinek évekkel ezelőtt darabokra törte a szívét. Libbynek elég csupán Pete Bennett hangját hallania és a világ ugyanúgy megszűnik körülötte, mint tinédzser korában, hiába telt el azóta közel 10 év. Csakhogy most épp ő az utolsó személy, akit Pete látni akar, a háta közepére sem kívánja egykori szerelmét. Mindenki más viszont tárt karokkal várja haza a lányt, így rájön mennyire is hiányzott neki az a közelség, amit csak egy kisvárosi közösség és az élethosszig tartó barátságok tudnak megadni az embernek. Pete haragja is enyhülni látszik idővel, így Libby akaratlanul is elgondolkozik, vajon jó döntést hozott-e évekkel ezelőtt, amikor faképnél hagyta a fiút. Egy újabb állásajánlat viszont a feje tetejére fordítja a dolgokat, és újabb döntés elé állítja Libbyt, akinek választania kell, hol is tud kiteljesedni igazán. 

Mezítlábas nyár

Mezítlábas nyár

Jenny Hale
Cartaphilus Könyvkiadó, 2024.05.30.
Libby Potter nemrég vesztette el tökéletes munkáját, tökéletes lakását és tökéletes barátját. Ezek után nincs más választása, mint visszatérni szülővárosába, ahonnan egy évtizeddel korábban alig várta, hogy elköltözhessen - és ahol ráadásul még mindig ott él a férfi, akinek annak idején összetörte a szívét.

Az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak, az olvasók szerint a regény tele van izgalmakkal és feszültséggel, mégis sok örömöt és szívmelengető pillanatot okozott számukra az olvasása. A karakterek karizmatikusak és sokszínűek, Libby története pedig magával ragadó és szívhez szóló. Imádni fogja mindenki, aki oda van a romantikus történetekért! 

Az írónő korábban megjelent könyvei:

A tengerparti ház titka

A tengerparti ház titka

Jenny Hale
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.06.27.
Imádott nagymamája halála után Melanie Simpson teljesen elveszettnek érzi magát. Éveken keresztül ápolta a rákkal küzdő idős asszonyt, és most fogalma sincs, mihez kezdjen az életével. Ám nagyanyja végrendelete új célt ad neki. Gyerekkora kedvenc helyszínén, Rosemary Bayben, ahol annyi boldog órát töltött a Mamával, áll egy titokzatos ház.
Karácsony a Kandalló Vendégházban

Karácsony a Kandalló Vendégházban

Sohasem tudhatod, hol találod meg az igazi otthonod

Jenny Hale
Cartaphilus Könyvkiadó
Ennek a karácsonynak tökéletesnek kell lennie! Hiszen valószínűleg ez lesz az utolsó ünnepi szezon, amit Leila együtt tölthet a barátnőivel. Mindegyikük éli a maga életét, építik a karrierjüket, lassan családot alapítanak, csak Leila nem találja sem a párját, sem a hivatását, sem a helyét az életben.