Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2021. november 22.
Merülj el az illatok kifürkészhetetlen és veszedelmes világában!

Merülj el az illatok kifürkészhetetlen és veszedelmes világában!

Friss megjelenés

Ha felidézel egy emléket, nemcsak a képeket és a hangokat tudod visszahívni, hanem az illatokat is. Szinte érezzük az orrunkban a nagyi süteményeinek vagy az első szerelmünk parfümjének illatát.

Az illatok nagyon fontos részei a világunknak, nem is sejtjük sokszor, mennyire.

Emmeline egy mindentől elzárt szigeten tölti varázslatos gyermekkorát apjával, aki az érzékelés útján tanítja őt a világ megismerésére. Egy dologról azonban nem beszél neki: honnan származnak a házukat beborító, titokzatos illatokat tároló fiolák, és az ezeket előállító szerkezet? Az évek múltával Emmeline kíváncsisága egyre nő, míg egy nap a lányt váratlan események lökik a szerelemmel, árulással, ambícióval és bosszúval teli külvilágba. Múltja megértéséhez követnie kell a nyomokat, amelyek elvezetik a rejtélyes illatok eredetéhez.

„Egy könyv a titkokról, a felnőtté válásról, a szerelem megtalálásáról, a gyászról és az újrakezdésről.” – Goodreads.com olvasói vélemény

Illatok őrzője

Illatok őrzője

Erica Bauermeister
Pioneer Books, 2021.10.27.
Emmeline egy mindentől elzárt szigeten tölti varázslatos gyermekkorát apjával, aki az érzékelés útján tanítja őt a világ megismerésére. Egy dologról azonban nem beszél neki: honnan származnak a házukat beborító, titokzatos illatokat tároló fiolák, és az ezeket előállító szerkezet?

Az Illatok őrzője bekerült Reese Witherspoon könyvklubjába is. A színésznő minden hónapban választ egy könyvet, amelyben egy nő áll a történet középpontjában, és amely nagy hatással volt rá olvasásakor. Nincs képlet, milyen könyvek kerülnek be: a könyvklub célja, hogy elmélyítsék a kapcsolatot a könyvekkel, a szerzőkkel, és az olvasók önmagukkal. Idén olyan művek is bekerültek a válogatásba, mint Angeline Boulley-től A tűz őrzőjének lánya vagy Kiley Reid Micsoda idők című könyve.

A Tűzőrző lánya
moobius-krimi-thriller

A Tűzőrző lánya

Angeline Boulley
Cartaphilus Könyvkiadó
Faji előítéletek, egy sokkoló gyilkosság utáni nyomozás és lenyűgöző betekintés az amerikai őslakosok kultúrájába - A Tűzőrző lánya 2021 legnagyobb young adult sikere az Egyesült Államokban, amelyből Barack Obama és Michelle Obama készít sorozatadaptációt a Netflix számára.
Micsoda idők

Micsoda idők

Kiley Reid
Pioneer Books
Alix Chamberlain fehér, jómódú és sikeres; tudja, hogy mit akar, és meg is szerzi azt. Népszerű blogger, aki üzleti vállalkozását más nők önbizalmának növelésére építi. Emira Tucker fekete, megélhetési gondokkal küzd, és fogalma sincs, mit akar az élettől. Tanácstalanul sodródik, és amíg nincs más, gazdag fehér nők gyermekeire vigyáz, többek között Alixére is.