Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. augusztus 19.
Nézd meg az Escobar fia – Az elsőszülött kedvcsináló előzetesét!

Nézd meg az Escobar fia – Az elsőszülött kedvcsináló előzetesét!

Könyvajánló

1965 októberében két harci helikopter csap le egy Bogotá melletti házra Kolumbiában. A brit titkosszolgálat, az MI6 egyik ügynöke által vezetett kolumbiai kommandósok célpontja egy kezdő bűnöző, Pablo Escobar bandája. A véres tűzharc nyomán a házban csak egy csecsemő marad életben agyonlőtt anyja mellett, akit a brit titkosügynök, Patrick Phillip Witcomb vesz magához.

A fiú, akit Phillip Witcomb néven neveltek fel, mindig is tudta, hogy örökbe fogadták, a legszörnyűbb igazsággal azonban csak felnőttfejjel szembesült: születési neve Roberto Sendoya Escobar, és vér szerinti apja nem más, mint a világ leghírhedtebb drogbárója, Pablo Escobar.

A sikeres képzőművésznek számító férfi több évtizeden keresztül próbálta feldolgozni az egész életét megváltoztató titkot, ennek lett gyümölcse az Escobar fia – Az elsőszülött című önéletrajzi könyv, amely az Escobar-sztori teljesen új részleteit tárja fel. Megtudhatjuk belőle, hogyan próbálja újra és újra elrabolni Escobar a gyermekkorát testőrök között töltő elsőszülött fiát, és milyen mocskos nemzetközi játszmák során lesz Pablo a drogvilág megkérdőjelezhetetlen ura. Kiderül, hogyan játszik össze Roberto nevelőapja révén a brit titkosszolgálat Escobar kartelljével a pénzmosásban és a kábítószer-kereskedelemben, ahogy az is, hol lehetnek a drogbáró máig hiányzó milliárdjai.

Escobar fia: az elsőszülött
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Escobar fia: az elsőszülött

Phillip Witcomb
Alexandra Kiadó (A), 2021.06.10.
Az Escobar fia: az elsőszülött emellett egy megkínzott lélek vallomása, aki több évtizeden keresztül próbálta feldolgozni az egész életét megváltoztató titkot: igazi apja emberek ezreinek életét vette el, és további százezrekét tette tönkre.

Az Escobar fia – Az elsőszülött különleges kettősséget hordoz magában: egyszerre egy megtört lélek személyes vallomása és egy hihetetlen, mégis igaz akciótörténet legújabb részlete.

Ha elolvasás előtt szeretnél betekintést nyerni a különleges olvasmány hangulatába, nézd meg az angol nyelvű kedvcsináló előzetest, amelyet maga a szerző, Roberto Sendoya Escobar juttatott el szerkesztőségünknek. Szerintünk lebilincselően izgalmas!