Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2021. április 3.
Nézd vissza a Kérdezd meg tőle online könyvbemutatóját!

Nézd vissza a Kérdezd meg tőle online könyvbemutatóját!

Könyvajánló

Barna Imre szerző, és Váradi Júlia rádiós újságíró, műsorvezető 2021. március 29-én élő online beszélgetés keretén belül mutatták be a Kérdezd meg tőle című kötetet az Európa Könyvkiadó Facebook-oldalán. A regényből részleteket olvasott fel Mácsai Pál Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező.

Kérdezd meg tőle
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Kérdezd meg tőle

Barna Imre
Európa Könyvkiadó, 2021.03.25.
„Nem tudta, mire készülök. Egy ideig terveztem ugyan, hogy előbb-utóbb elmondom (vagy inkább bevallom?) majd neki, mert hát hogy venné már az ki magát, ha véletlenül tudná meg, de csak célozgatni mertem, halogattam a dolgot. Féltem, hogy tiltakozna, én meg persze megmakacsolnám magam, és ezzel újabb árulást követnék el.

A beszélgetés során kiderült, honnan ered a rendhagyó cím, mi a közös – és mi a különbség – a regény elbeszélőjének, valamint a könyv szerzőjének sorsa között, és miért is várt eddig Barna Imre a regény megírásával. Aggodalomra akkor sincs ok, ha lemaradtál a beszélgetésről: az Európa Könyvkiadó oldalán ugyanis a teljes beszélgetés visszanézhető!