Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2019. október 4.
Októberben kezdődik a Pokoli erény tévés feldolgozásának forgatása

Októberben kezdődik a Pokoli erény tévés feldolgozásának forgatása

A Passionflix produkciós iroda tavaly nyáron jelentette be, hogy televíziós sorozatot készít Sylvain Reynard Pokoli erény-trilógiájából. A forgatás idén októberben kezdődik Torontóban és Olaszországban, ennek előkészületeiről posztolták az első fotót a cég hivatalos Facebook-oldalán.

A szerző a következőképpen nyilatkozott a készülő feldolgozásról:

„A Passionflix csapata nagyszerű szakemberekből áll, akik imádják a jó történeteket, szenvedélyesen foglalkoztatja őket a karakterek sorsa, és alig várják, hogy életet lehelhessenek az imádott jelenetekbe. Arra biztatják az írókat, hogy vegyenek részt a feldolgozások elkészítésében, ami nagyon fontos. De ami még ennél is fontosabb: a Passionflix tiszteli az olvasókat. Mindezek miatt nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatunk a Pokoli erény történetének életre keltésében.”

Pokoli erény

Pokoli erény

Sylvain Reynard
Pioneer Books, 2013.
Margaréta könyvek
Sylvain Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről.
Pokoli gyönyör

Pokoli gyönyör

Sylvain Reynard
Pioneer Books, 2014.
Margaréta könyvek
A Pokoli gyönyör Sylvain Reynard nagysikerű debütáló regényének, a Pokoli erénynek a zseniális folytatása. Szerelem, vágy, intrikák és olyan gondolatok, érzések, amelyek visszavonhatatlanul behálózzák az olvasó testét és lelkét.
Pokoli remény
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Pokoli remény

Sylvain Reynard
Pioneer Books, 2018.
Gabriel Emerson professzor lemond a Torontói Egyetemen betöltött állásáról, hogy új életet kezdhessen szeretett Julianne-jével. Biztos benne, hogy együtt bármivel képesek szembenézni. És alig várja, hogy apa lehessen.