Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. szeptember 29.
Öt előrendelhető könyv, amit te is az elsők között akarsz majd a könyvespolcodra tenni

Öt előrendelhető könyv, amit te is az elsők között akarsz majd a könyvespolcodra tenni

Könyvajánló

Tudtad, hogy a Moobiuson már jóval a megjelenés előtt lefoglalhatsz példányokat a legígéretesebb könyvújdonságokból, így a nyomdából való beérkezés után kézhez kaphatod őket? Ha szeretnéd az elsők között elolvasni a könyvújdonságokat, előrendelhető köteteinket ajánljuk neked: kínálatunkban több mint 60 könyv várja, hogy a megjelenést követően rögtön a könyvespolcodra kerüljön. Előrendelőként ráadásul kedvezményes áron, 30 százalékkal olcsóbban szerezheted be a kiválasztott könyvet! Hogy egyszerűbb legyen a választás, most összegyűjtöttünk öt olyan könyvet, ami garantáltan meghozza a kedvedet az előrendeléshez.

1. James Hibberd: Valar Morghulis

Több száz millió néző, felejthetetlen jelenetek és megosztó évadok… Egyetlen tévésorozatról sem beszéltünk annyit az elmúlt években, mint a Trónok harcáról. James Hibberd, az Entertainment Weekly újságírója új könyvében több mint 50 exkluzív interjún és saját forgatási tapasztalatain keresztül mutatja be a méltán világhírű HBO-sorozat készítésének hivatalos, vágatlan és hihetetlen történetét. Térj vissza még egyszer, utoljára Westeros vidékére, és ismerd meg a kedvenc sorozatodat egy olyan szemszögből, ahogyan még sosem láthattad: a sztárok, készítők és döntéshozók szemszögéből!

Valar Morghulis
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Valar Morghulis

James Hibberd
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.23.
Több százmillióan látták a Trónok harca leghíresebb és leghírhedtebb jeleneteit, ám James Hibberd, az Entertainment Weekly újságírója mindezeket a forgatás kulisszái mögül szemlélte. A több mint 50 exkluzív interjún és a szerző forgatási élményein alapuló Valar Morghulis majdnem annyira fordulatos olvasmány, mint George R.

2. Szántó Dániel: Egy pap vallomása

Egy hitében megrendült katolikus pap. Egy megszállott elme kísérlete, elevenen eltemetett kísérleti alanyokkal. És egy őrült nyomozás, ahol nem az elkövetőt kell megtalálni, hanem az áldozatokat. A Revans és Az üldözött című nagy sikerű könyvek szerzője, Szántó Dániel új szintre emeli a magyar krimit – a műfaj minden rajongójának szeretettel ajánljuk! És azoknak is, akik most ismerkednek a stílussal… Garantáljuk, hogy egy ilyen lélegzetelállító kezdés után másra se vágysz majd a későbbiekben!

Egy pap vallomása
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Egy pap vallomása

Szántó Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2020.10.22.
"- Honnan értesült az emberrablásokról? - kérdezte kásás hangon. Mihály atya felnevetett: - Onnan, hogy én tüntettem el őket. - Maga? - Viktor nem bírta megállni, hogy ne mosolyodjon el. - Én bizony. Elraboltam őket, koporsóba fektettem a testüket a föld alá valahol messze innen, és otthagytam őket.

3. Fonda Lee: Jáde háború

Térj vissza a Jáde város felejthetetlen világába a könyvsorozat második részében! A Zöldcsont-saga a legjobbfajta urban fantasy; gengsztertörténetbe oltott mágikus kungfumese családról, becsületről és harcosokról, akik a vér és a jáde ősi törvényei szerint élnek és halnak. A fantasztikus történetből ráadásul hamarosan tévésorozat is készül.

Jáde háború
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Jáde háború

Zöldcsont-saga II.

Fonda Lee
Európa Könyvkiadó, 2020.10.26.
Zöldcsont-saga
Kekon szigetén tovább dúl az elkeseredett viszály a klánok között. A tét immár nem csupán az, hogy ki uralja a fővárost, hanem hogy ki dönt a mágikus erejű jáde sorsáról, amely évezredek óta ruházza fel hatalommal a Zöldcsont harcosokat. Kekon határain túl pedig háború készül. A külföldi kormányok és bűnszövetkezetek

4. Douglas Murray: Tömegek tébolya

Szoborledöntések, a történelem átírása, cenzúra és futótűzszerűen terjedő virtuális lincselések... Új könyvében Douglas Murray, az Európa furcsa halála szerzője a tömeghisztéria okait kutatja; hogyan uralt le mindent a nemi és faji megszállottság, hogyan vált aknamezővé a közösségi média, ahol egy ártatlan megjegyzés is nyilvános kiátkozást eredményezhet, és hogyan vált a kultúra és a tudomány a félelem terepévé az abszurditásig fokozott politikai korrektség nevében. Erősen ajánlott olvasmány mindenkinek, aki nem csak Twitter-kompatibilissé butított szólamokból kíván tájékozódni a világról.

A tömegek tébolya
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A tömegek tébolya

Douglas Murray
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.02.
Szoborledöntések, a történelem átírása, cenzúra és futótűzszerűen terjedő virtuális lincselések: hétköznapjaink egyre inkább tébolyba süllyednek.

5. Margaret Mazzantini: Ne mozdulj!

Margaret Mazzantini, a világsikerű Újjászületés írójának újabb regénye elsöprő erejű történet a szenvedély kiszámíthatatlanságáról és mindent maga alá gyűrő erejéről. A rangos olasz Strega-díjat elnyerő Ne mozdulj!-ból Penélope Cruz főszereplésével készült emlékezetes film. Most pedig új kiadásban előrendelhető a felejthetetlen történet, mely minden olvasóban felébreszti a kérdést: vajon valójában élek?

Ne mozdulj!
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Ne mozdulj!

Margaret Mazzantini
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.10.19.
Margaret Mazzantini, a világsikerű Újjászületés írójának regénye elsöprő erejű történet a szenvedély kiszámíthatatlanságáról és mindent maga alá gyűrő erejéről. A rangos olasz Strega-díjat elnyerő Ne mozdulj!-ból Penélope Cruz főszereplésével készült emlékezetes film.