Nincs engedélyezve a javascript.
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. szeptember 29.
Öt előrendelhető könyv, amit te is az elsők között akarsz majd a könyvespolcodra tenni

Öt előrendelhető könyv, amit te is az elsők között akarsz majd a könyvespolcodra tenni

Könyvajánló

Tudtad, hogy a Moobiuson már jóval a megjelenés előtt lefoglalhatsz példányokat a legígéretesebb könyvújdonságokból, így a nyomdából való beérkezés után kézhez kaphatod őket? Ha szeretnéd az elsők között elolvasni a könyvújdonságokat, előrendelhető köteteinket ajánljuk neked: kínálatunkban több mint 60 könyv várja, hogy a megjelenést követően rögtön a könyvespolcodra kerüljön. Előrendelőként ráadásul kedvezményes áron, 30 százalékkal olcsóbban szerezheted be a kiválasztott könyvet! Hogy egyszerűbb legyen a választás, most összegyűjtöttünk öt olyan könyvet, ami garantáltan meghozza a kedvedet az előrendeléshez.

1. James Hibberd: Valar Morghulis

Több száz millió néző, felejthetetlen jelenetek és megosztó évadok… Egyetlen tévésorozatról sem beszéltünk annyit az elmúlt években, mint a Trónok harcáról. James Hibberd, az Entertainment Weekly újságírója új könyvében több mint 50 exkluzív interjún és saját forgatási tapasztalatain keresztül mutatja be a méltán világhírű HBO-sorozat készítésének hivatalos, vágatlan és hihetetlen történetét. Térj vissza még egyszer, utoljára Westeros vidékére, és ismerd meg a kedvenc sorozatodat egy olyan szemszögből, ahogyan még sosem láthattad: a sztárok, készítők és döntéshozók szemszögéből!

Valar Morghulis

Valar Morghulis

James Hibberd
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.23.
Több százmillióan látták a Trónok harca leghíresebb és leghírhedtebb jeleneteit, ám James Hibberd, az Entertainment Weekly újságírója mindezeket a forgatás kulisszái mögül szemlélte. A több mint 50 exkluzív interjún és a szerző forgatási élményein alapuló Valar Morghulis majdnem annyira fordulatos olvasmány, mint George R.

2. Szántó Dániel: Egy pap vallomása

Egy hitében megrendült katolikus pap. Egy megszállott elme kísérlete, elevenen eltemetett kísérleti alanyokkal. És egy őrült nyomozás, ahol nem az elkövetőt kell megtalálni, hanem az áldozatokat. A Revans és Az üldözött című nagy sikerű könyvek szerzője, Szántó Dániel új szintre emeli a magyar krimit – a műfaj minden rajongójának szeretettel ajánljuk! És azoknak is, akik most ismerkednek a stílussal… Garantáljuk, hogy egy ilyen lélegzetelállító kezdés után másra se vágysz majd a későbbiekben!

Egy pap vallomása

Egy pap vallomása

Szántó Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2020.10.22.
"- Honnan értesült az emberrablásokról? - kérdezte kásás hangon. Mihály atya felnevetett: - Onnan, hogy én tüntettem el őket. - Maga? - Viktor nem bírta megállni, hogy ne mosolyodjon el. - Én bizony. Elraboltam őket, koporsóba fektettem a testüket a föld alá valahol messze innen, és otthagytam őket.

3. Fonda Lee: Jáde háború

Térj vissza a Jáde város felejthetetlen világába a könyvsorozat második részében! A Zöldcsont-saga a legjobbfajta urban fantasy; gengsztertörténetbe oltott mágikus kungfumese családról, becsületről és harcosokról, akik a vér és a jáde ősi törvényei szerint élnek és halnak. A fantasztikus történetből ráadásul hamarosan tévésorozat is készül.

Jáde háború

Jáde háború

Zöldcsont-saga II.

Fonda Lee
Európa Könyvkiadó, 2020.10.26.
Zöldcsont-saga
Kekon szigetén tovább dúl az elkeseredett viszály a klánok között. A tét immár nem csupán az, hogy ki uralja a fővárost, hanem hogy ki dönt a mágikus erejű jáde sorsáról, amely évezredek óta ruházza fel hatalommal a Zöldcsont harcosokat. Kekon határain túl pedig háború készül. A külföldi kormányok és bűnszövetkezetek

4. Douglas Murray: Tömegek tébolya

Szoborledöntések, a történelem átírása, cenzúra és futótűzszerűen terjedő virtuális lincselések... Új könyvében Douglas Murray, az Európa furcsa halála szerzője a tömeghisztéria okait kutatja; hogyan uralt le mindent a nemi és faji megszállottság, hogyan vált aknamezővé a közösségi média, ahol egy ártatlan megjegyzés is nyilvános kiátkozást eredményezhet, és hogyan vált a kultúra és a tudomány a félelem terepévé az abszurditásig fokozott politikai korrektség nevében. Erősen ajánlott olvasmány mindenkinek, aki nem csak Twitter-kompatibilissé butított szólamokból kíván tájékozódni a világról.

A tömegek tébolya

A tömegek tébolya

Douglas Murray
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.02.
Szoborledöntések, a történelem átírása, cenzúra és futótűzszerűen terjedő virtuális lincselések: hétköznapjaink egyre inkább tébolyba süllyednek.

5. Margaret Mazzantini: Ne mozdulj!

Margaret Mazzantini, a világsikerű Újjászületés írójának újabb regénye elsöprő erejű történet a szenvedély kiszámíthatatlanságáról és mindent maga alá gyűrő erejéről. A rangos olasz Strega-díjat elnyerő Ne mozdulj!-ból Penélope Cruz főszereplésével készült emlékezetes film. Most pedig új kiadásban előrendelhető a felejthetetlen történet, mely minden olvasóban felébreszti a kérdést: vajon valójában élek?

Ne mozdulj!

Ne mozdulj!

Margaret Mazzantini
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.10.19.
Timoteo, a nagymenő sebész élete nem is lehetne tökéletesebb. Jólét, szakmai és társadalmi elismerés, gyönyörű ház, nyaraló, feleség és egy csodálatos gyerek. Ám mindenkinek vannak szégyenletes titkai, és amikor 15 éves lánya, Angela súlyos baleset következtében kórházba kerül, Timoteónak szembe kell néznie a sajátjával: egy hosszú ideje rejtegetett viszonnyal.