Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. november 10.
Öt könyv, ami segít, hogy karácsonyi hangulatba kerülj

Öt könyv, ami segít, hogy karácsonyi hangulatba kerülj

Könyvajánló

A tél beköszöntével mindig megmutatkozik, hogy bizony kétféle ember létezik: (1) aki már október végén lelkesen vásárolja a mézes puszedlit, és tervezi a karácsonyfa díszítését, és (2) akit a bevásárlóközpontok berendezései emlékeztetnek, hogy közelegnek az ünnepek. Pedig már csak 46 nap van hátra karácsonyig, vagyis, ha nem szeretjük az utolsó pillanatokra hagyni a teendőket, éppen ideje megkezdeni az ünnepi készülődést.

Ha te is a második típusba tartozol, és szükséged van egy kis segítségre, hogy a vénasszonyok nyarát idéző novemberi napsütésben karácsonyi hangulatba kerülj, jó helyen jársz! Rövid gyűjteményünkben összeszedtünk neked öt könyvet, amik valahogyan érintik az ünnepi időszakot, így segíthetnek, hogy te is átszellemülj. Ráadásul hatalmas karácsonyi akciónkban kifejezetten kedvező árakon juthatsz hozzá ezekhez, és még több kötetünkhöz. Garantáljuk, a Moobius kínálatában minden szeretted számára találsz olyan könyvet, aminek örülni fog a fa alatt.

akcio_0118-1.jpg
Ismét meghosszabbítjuk hatalmas akciónkat!

Szóljon az új év is az olvasásról!


1 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény,

2 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény,

3 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény!*


01. 06. - 01. 31.


* A készlet erejéig. Az ajánlat nem érvényes előrendelhető kötetekre, a DK Books angol nyelvű könyveire és zsákbamacskadobozokra. A kedvezmény alól bizonyos könyvek kivételt képezhetnek, ezekre az akciós jelzés hiánya figyelmeztet. Abban az esetben, ha a rendelésen 890 Ft alatti árú termék is szerepel, az ajánlat nem érvényes.

1. Charles Dickens: Karácsonyi történetek

A nagy angol író, Charles Dickens talán legismertebb műve az 1843-ban írt és most is időszerű Karácsonyi ének. Szegénység és gazdagság örök ellentétét dolgozza és oldja föl Dickens a szívtelen, gazdag Scrooge megigazulásának meseszerű történetében, amelynek adaptációival (több tucat megfilmesítés, hangjáték, színpadi változat) évről évre találkozhatunk karácsony táján. A mű első megjelenésétől fogva óriási népszerűségnek örvend, s részben ezért Dickens a következő huszonöt évben még sok más karácsonyi-újévi történetet írt. A Karácsonyi történetek klasszikus összeállítás, amiben a Karácsonyi ének mellett még négy másik, hasonlóan szívmelengető elbeszélés olvasható.

Karácsonyi történetek
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Karácsonyi történetek

Charles Dickens
Európa Könyvkiadó, 2018.
A nagy angol mesemondó talán legismertebb műve az 1843-ban írt és most is időszerű Karácsonyi ének. Szegénység és gazdagság örök ellentétét állítja szembe és oldja föl Dickens a szívtelen, gazdag Scrooge megigazulásának meseszerű történetében, amelynek adaptációival (több tucat megfilmesítés, hangjáték, színpadi változat) évről évre találkozhatunk karácsony táján.

2. Leiner Laura: Mindig karácsony

Már csak a könyv címe is jól jelzi: Magyarország legnépszerűbb ifjúsági szerzője tavaly megjelent könyvében varázslatos ünnepi hangulatot teremt. Káprázatos fények az utcákon, készülődés az ünnepekre, tolongó emberek a plázákban. A bevásárlóközpont karácsonyi forgatagában, december 23-án három lány egymás mögé kerül a mozgólépcsőn, éppen akkor, amikor egy prank videónak köszönhetően 14:59 perckor hirtelen leáll a szerkezet. A Mindig karácsony Anna, Luca és Bogi történetét meséli el, akiknek látszólag semmi közük egymáshoz, sorsukat mégis ezernyi láthatatlan szál köti össze karácsonykor. A könyv új kiadása, dombornyomott, aranycsillámos borítóval most előrendelhető!

Mindig karácsony
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Mindig karácsony

Új dombornyomott, aranycsillámos borítóval

Leiner Laura
L&L Kiadó, 2020.
Karácsony. Káprázatos fények az utcákon, készülődés az ünnepekre, tolongó emberek a plázákban. A bevásárlóközpont karácsonyi forgatagában, december 23-án három lány egymás mögé kerül a mozgólépcsőn, éppen akkor, amikor egy prank videónak köszönhetően 14:59 perckor hirtelen leáll a szerkezet.

3. Carole Matthews: A Csokiimádók karácsonya

Ha kedveled a könnyű, vicces, romantikus műfajt, Carole Matthews könyveivel már biztosan találkoztál. Könyvsorozata négy édességhívő barátnő kalandjairól mesél: a Csokiimádók Klubja szerint a csoki remek gyógyír fejfájásra, meggyötört lélekre, összetört szívre és az élet minden egyéb bosszúságára, gondjára-bajára. Az ünnepek közeledtével pedig nem csak az ajándékvásárlás nyomasztja a beszédes hölgyeket. Egy új szerelem lehetősége, egy zátonyra futó házasság, egy családi tragédia és Csokoládé Mennyország kávézó vezetésének ügye bajos dolgai – van itt minden! Persze nincs olyan probléma, amit egy kocka fekete csoda ne tudna megoldani…

A Csokiimádók karácsonya

A Csokiimádók karácsonya

Carole Matthews
Cartaphilus Könyvkiadó, 2017.12.06.
Közeledik a karácsony, de a Csokiimádók Klubjának baráti körét nem csak az ajándékvásárlás gondjai nyomasztják. Lucy lelkesen vezényli a Csokoládé Mennyország kávézó mindennapjait, ám emiatt már hetek óta nem jut ideje barátjára, az Imádott Aidenre. Ráadásul ismét felbukkan volt vőlegénye, a csalfa Marcus, akinek a megjelenése szinte mindig csak újabb bonyodalmakkal jár.

4. Agatha Christie: Karácsonyi krimik

Tudtad, hogy minden idők egyik leghíresebb krimiírónője, Agatha Christie számára különösen fontos volt a szeretet ünnepe? Ez abból is tudható, hogy több regényében és elbeszélésében is az ünnep szolgáltatja a hátteret az eseményekhez, és éveken át mindig új könyvvel örvendeztette meg olvasóit ebben az időszakban. Ebben a nagyszerű kötetben az írónő karácsonyi történeteinek gyűjteményét találhatod, három rejtély Hercule Poirot számára, és persze végül azért Miss Marple is kap egy emlékezetes karácsonyi szerepet. Ha karácsonykor sem veted meg az izgalmakat, ezt a könyvet ajánljuk neked!

Karácsonyi krimik

Karácsonyi krimik

Agatha Christie
Európa Könyvkiadó
"Christie-t karácsonyra! Így hirdette az angol kiadója évtizedeken keresztül Agatha Christie új könyvét. Bizonyára nem csak üzleti fogásról volt szó, mert Christie számára a karácsony különösen fontos volt, ami abból is tudható, hogy több regényében és elbeszélésében is az ünnep szolgáltatja a hátteret az eseményekhez.

5. A nagy MikulásGyár mesekönyv

Végül, de nem utolsósorban következzen a MikulásGyár és az Alexandra Kiadó közel 100 történetet tartalmazó gyűjteménye: mesék a világ minden tájáról, minden évszakra és minden hangulatra a barátságról, a szeretet fontosságáról és a jókedvről, egyenesen a MikulásGyárból! Fogj egy puha takarót, készíts egy kakaót, és bújjatok össze gyermekeddel: hangolódjatok az ünnepekre ezeket a felejthetetlen történeteket olvasva! Ráadásul vásárlásoddal a MikulásGyár jótékony munkáját támogatod.

A nagy MikulásGyár mesekönyv

A nagy MikulásGyár mesekönyv

Alexandra Kiadó (A)
Kalandból sosem fogy ki a világ, ahhoz túl sokan vagyunk, és túl sok minden történik. Minden nap új lehetőség a tanulásra, a szépség felfedezésére és arra, hogy örömet okozzunk egymásnak. Az ajándékozás egyszerre kihívás és művészet, legalább annyira izgalmas adni, mint kapni.