Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2021. február 24.
Öt kortárs magyar mű, amit ne hagyj ki!

Öt kortárs magyar mű, amit ne hagyj ki!

Könyvajánló

Mikor aktuális olvasmányaink végére érünk, és feltesszük magunknak a kérdést: „Mit olvassak legközelebb?”, sokszor hajlamosak vagyunk egyből a világirodalom remekei, esetleg a frissen megjelent külföldi könyvek felé kacsintgatni. Pedig a kortárs magyar irodalom is változatos stílusokban és műfajokban kínálja számunkra a jobbnál jobb olvasnivalókat! Rövid gyűjteményünkben most öt kortárs magyar művet ajánlunk, melyeket kár lenne kihagyni. Ráadásul 03. 01-ig kedvezményes áron vásárolhatod meg őket!

Kortárs magyar szerzők művei kedvezményes áron!
Kortárs magyar szerzők művei kedvezményes áron!

Kortárs magyar szerzők művei 40-70% kedvezménnyel!*

02. 15. - 03. 01.


* A készlet erejéig.

1. Szántó Dániel: Egy pap vallomása

Egy hitében megrendült katolikus pap. Egy megszállott elme kísérlete, elevenen eltemetett kísérleti alanyokkal. Egy őrült nyomozás, ahol nem az elkövetőt kell megtalálni, hanem az áldozatokat. Add át magad te is 2020 magyar krimiszenzációjának!

Egy pap vallomása

Egy pap vallomása

Szántó Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2020.10.22.
"- Honnan értesült az emberrablásokról? - kérdezte kásás hangon. Mihály atya felnevetett: - Onnan, hogy én tüntettem el őket. - Maga? - Viktor nem bírta megállni, hogy ne mosolyodjon el. - Én bizony. Elraboltam őket, koporsóba fektettem a testüket a föld alá valahol messze innen, és otthagytam őket.

2. Háy János: A cégvezető

Te is cégvezető vagy, akár van bejegyzett céged, akár nincs, mert azt az embert, aki vagy, te vezeted. A cégvezető a te életed könyve. Rólad szól és a barátaidról, meg a rokonaidról, az osztálytársaidról, a gyerekeidről és a szüleidről. A cégvezető a helyes és helytelen döntéseid könyve, a céljaid és céltalanságaid, a cselekvésed és a tehetetlenséged könyve.

A cégvezető

A cégvezető

Háy János
Európa Könyvkiadó
A cégvezető azt hitte, isten lábát fogja meg, amikor lapátra tette a régi feleségét, és beválasztott egy új nőt. Ő az, aki mindig helyes döntést hozott, ő az, aki mindig jókor volt jó helyen. Elindult a gyarapodás útján. Ingatlanbefektetések, gazdasági tanácsadás, irodaépületek. Mindig tudta, mit kell lépni, hogyan kell a céget a növekedés útján tartani.

3. Baji Anikó: Egy triage naplója

A COVID-19 világjárvány az ismert hatásain túl egy új műfajt is életre hívott: a karanténnaplót. És talán a legismertebb magyar karanténnapló az, amit Baji Anikó sürgősségi osztályozónővér írt a koronavírus elleni harc frontvonalában végzett mindennapi kemény munkáról. Hamarosan pedig érkezik a folytatás, A második hullám is!

Egy triage naplója

Egy triage naplója

Baji Anikó
Alexandra Kiadó (A), 2020.12.04.
A COVID-19 világjárvány az ismert hatásain túl egy új műfajt is életre hívott: a karanténnaplót. És talán a legismertebb magyar karanténnapló éppen az, amit az olvasó a kezében tart.
Egy triage naplója 2.

Egy triage naplója 2.

A második hullám

Baji Anikó
Alexandra Kiadó (A), 2021.
Koronavírus, COVID-19, világjárvány/pandémia, karantén, maszk, szkafander, távolságtartás, kijárási korlátozás, részleges vagy teljes lezárás (lockdown), PCR-teszt, szerológiai teszt, antigén gyorsteszt, alapbetegség, lélegeztetőgép, immunitás, nyájimmunitás, vakcina - erről szól az életünk a szinte egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozott világban.

4. Bérczes László: Mucsi Zoltán – Bérczes László beszélgetőkönyve

Érzékeny és bizalmas beszélgetés életről, színészetről. Kis családtörténet ugyancsak nagyszerű szereposztással. Aki felnyitja ezt a könyvet, nem pusztán egy beszélgetésbe, hanem egy sorsba lép. Egy férfi sorsába, egy színész sorsába, egy apa sorsába. Aki felnyitja ezt a könyvet, ajtót nyit a saját sorsára is.

Mucsi Zoltán -  Bérczes László beszélgetőkönyve

Mucsi Zoltán - Bérczes László beszélgetőkönyve

Bérczes László
Európa Könyvkiadó, 2021.02.19.
Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkástanulóból vezető budapesti színész, országos hírű színházi előadások és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? Érzékeny és bizalmas beszélgetés életről, színészetről.

5. Cserhalmi Dániel: Szibériai csapda

Az Állambiztonsági Szolgálatok Történelmi Levéltára szakmai támogatásával készült könyv egy volt ÁVH-nyomozó nyugtalansággal és meneküléssel teli életét mutatja be. Amikor az öngyilkossági kísérlet kudarcba fullad és már az alkohol sem hoz megnyugvást, a disszidálás az egyetlen járható út.

Szibériai csapda
moobius-krimi-thriller

Szibériai csapda

Cserhalmi Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2020.11.11.
Csonka György ezredest nem csak a múltja üldözi: az Államvédelmi Hatóság rettegett nyomozói is a sarkában vannak. Jól ismeri a módszereiket, hiszen korábban maga is alkalmazta őket; tudja, hogy ha egyszer elkapják, többé nincs menekvés.