Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2022. december 16.
Találkozz Natalia Sherbával, az Óramágusok szerzőjével a Bazilika előtti adventi vásáron!

Találkozz Natalia Sherbával, az Óramágusok szerzőjével a Bazilika előtti adventi vásáron!

A könyves világ hírei

Lépj be az Idő birodalmába! December 18-án, vasárnap a Szent István-bazilika előtti adventi vásáron személyesen találkozhatsz az Óramágusok-sorozat fehérorosz származású szerzőjével, Natalia Sherbával. Az írónő a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál alkalmával érkezett volna Magyarországra még októberben, azonban ez sajnos egy betegség miatt meghiúsult – így most a karácsony szellemében pótoljuk ezt az alkalmat!

Az Óramágusok új, egyedi hang a fantasyben, ahol az Idő külön, mágikus univerzumként jelenik meg. Három, időmágiát használó nép: az óramágusok, a tündérek és a Szellemek közt dúl a konfliktus, az idő természetének megértését és mágiájának használatát pedig különleges óraszerkezetek teszik lehetővé a varázslényekkel és -tárgyakkal, kastélyokkal, különleges tájakkal teli, multidimenzionális világban. Az Óramágusok Oroszországban a második legnépszerűbb fantasysorozat, csak a Harry Potter-könyvekből fogy több példány. A sorozat szerzője, Natalia Sherba most először látogat el Magyarországra, hogy személyesen is megismerje olvasóit.

Az Órakulcs

Az Órakulcs

Óramágusok I.

Natalia Sherba
Európa Könyvkiadó
Óramágusok
Az Óramágusok új, egyedi hang a fantasyben, ahol az Idő külön, mágikus univerzumként jelenik meg. Barátság, bizalom, a könnyű és a helyes út közti választás nehézsége, az elhivatottság megtalálása, az akaraterő megedzése, az első szerelem bonyodalmai – ilyen és hasonló kérdések foglalkoztatják az Óramágusok sorozat kamasz szereplőit, ahogyan a való élet, a valódi világ kamasz lakóit is, éljenek bárhol.
Az Óraszív

Az Óraszív

Óramágusok II.

Natalia Sherba
Az Óratorony

Az Óratorony

Óramágusok III.

Natalia Sherba
Az Óranév

Az Óranév

Óramágusok IV.

Natalia Sherba
Az Órakép

Az Órakép

Óramágusok V.

Natalia Sherba

Persze azokra is gondolunk, akik nem tudnak ellátogatni személyesen az adventi vásárra: most limitált ideig (2022. december 16-án, pénteken 15 óráig) az Óramágusok-sorozat mindegyik része kérhető online is személyes dedikálással. Írd meg nekünk, kinek szeretnéd dedikáltatni a könyve(ke)t, mi pedig gondoskodunk róla, hogy a szerző aláírja a példányod, és még karácsony előtt eljuttatjuk hozzád futárszolgálattal!

Várunk szeretettel minden érdeklődőt december 18-án, vasárnap 15 és 17 óra között a Bazilika előtti adventi vásáron (1051 Budapest, Szent István tér)! Keress minket a kis hüttében, a Szent István-bazilika felöli bejáraton belépve balra! Azok számára, akik pedig nem tudnak személyesen csatlakozni hozzánk, élőben jelentkezünk majd be a helyszínről.

Az Óramágusok-könyvek megvásárolhatók a helyszínen és előzetesen az Európa Könyvkiadó és a Moobius oldalán – de természetesen saját példányaiddal is érkezhetsz.