Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2023. május 29.
Tanuld meg a legnagyobb sztárok edzőjétől, hogyan hozhatod formába a testedet okosan!

Tanuld meg a legnagyobb sztárok edzőjétől, hogyan hozhatod formába a testedet okosan!

Előrendelhető újdonság

Simon Waterson a filmipar egyik legkeresettebb személyi edzője. Feladata gyakorlatilag a filmsztárok atlétává faragása, könyvéből pedig most mi is megtudhatjuk, hogyan hozzuk magunkat formába, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben. A könyv rengeteg kulisszák mögötti történetet, bizonyított technikákat, sőt tippeket is tartalmaz. Mindenféle korú és edzettségű, vállalkozókedvű személy számára megtanítja, hogyan eddzünk úgy, mint a leghíresebb és legnagyobb filmsztárok, hogyan indítsuk újra a testünket, hogyan legyünk boldogok a saját bőrünkben.

Tudtad például, hogy Waterson tette Daniel Craiget James Bonddá öt óriási sikerű filmben? Sőt, ő volt az, aki Amerika Kapitánnyá varázsolta Chris Evanst, újra formába hozta Harrison Fordot A galaxis őrzőiben, ráadásul ő edzette az új Star Wars-filmek főszereplőit is; Adam Drivert, John Boyegát és Thandiwe Newtont is.

Az Intelliges fitnesz oldalain Waterson megmutatja, milyen programokat használtak a színészek ahhoz, hogy elérjék a csúcsformájukat, hogy olyan karaktereket alakíthassanak, amelyekre örökre emlékezni fognak az emberek.

Intelligens fitnesz

Intelligens fitnesz

Tanuld meg a legnagyobb sztárok edzőjétől, hogyan hozhatod formába a testedet okosan!

Simon Waterson
Alexandra Kiadó (A), 2023.06.08.
Simon Waterson feladata a filmsztárok atlétává faragása. Ebből a könyvből a filmipar legkeresettebb személyi edzőjétől tanulhatjuk meg, hogyan hozzuk formába magunkat és érezzük jól magunkat a bőrünkben.

„Simon Waterson segítsége és útmutatása nélkül a szó szoros értelmében nem tudtam volna így megformálni tizenöt éven át James Bond karakterét… Megtiszteltetés volt vele dolgozni.”

Daniel Craig