Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. november 20.
Az Alexandra kiadócsoport a MikulásGyár kiemelt támogatója

Az Alexandra kiadócsoport a MikulásGyár kiemelt támogatója

Az Alexandra Kiadó a MikulásGyárral együtt azon ügyködik, hogy mindenki karácsonya varázslatos legyen. Kiadónk jóvoltából idén minden MikulásGyár ajándékcsomagba kerül egy csipetnyi varázslat, hiszen 40 ezer könyvet ajándékozunk a rászorulóknak.

Emellett 30 négyzetméteres olvasósarokkal is készülünk a MikulásGyár helyszínén, ahol kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek a mesék világában. Arra bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, olvasson fel a közönségnek, éljük át együtt a karácsony csodálatos pillanatait! Mindenkinek lehetőséget adunk: nagy örömmel várjuk azokat a gyerekeket is, akik szeretnék megosztani saját történeteiket a MikulásGyár közönségével. Ha te is szeretnél egy mesényi jókedvet ajándékozni karácsonykor, kattints ide, add meg a nevedet és az e-mailcímedet, és foglalj egy fél órát, amikor felolvasol velünk!

Végül de nem utolsósorban pedig az Alexandra Kiadó angyalkái elkészítették az első MikulásGyár mesekönyvet, amely megvásárlása révén mi is tehetünk azért, hogy a leginkább rászorulók karácsonya is feledhetetlen legyen. A mesekönyv elérhető kiadónk holnapján: A nagy MikulásGyár mesekönyv

A nagy MikulásGyár mesekönyv

A nagy MikulásGyár mesekönyv

Alexandra Kiadó (A)
Kalandból sosem fogy ki a világ, ahhoz túl sokan vagyunk, és túl sok minden történik. Minden nap új lehetőség a tanulásra, a szépség felfedezésére és arra, hogy örömet okozzunk egymásnak. Az ajándékozás egyszerre kihívás és művészet, legalább annyira izgalmas adni, mint kapni.

Szeretettel várunk mindenkit a november 29-ei MikulásGyár megnyitó ünnepségen, majd egészen december 21-ig az Alexandra Kiadó Olvasókuckóban is!

Ünnepeljünk és ajándékozzunk együtt!