Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. július 21.
Teltház, szemet gyönyörködtető sütemények és jókedv

Teltház, szemet gyönyörködtető sütemények és jókedv

Kultúra és életmód

Lengyel József, a közösségi médiában is népszerű sztárcukrász régóta dédelgetett álmát valósította meg, amikor megírta életéről, munkásságáról és a cukrászmesterségbeli hitvallásáról szóló könyvét, a Torta és karamellt. Matyi Alexandra, az Alexandra kiadócsoport vezetőjének szavaival élve, „július 20-án este pedig újabb közös álmuk valósult meg: a könyv bemutatója.”

A rendezvénynek a Haris Park gyönyörű épülete adott otthont, ahol az amúgy is ünnepélyes, elegáns hangulatot a Fleur & Ballon Dekor növénydekorációi fokozták. És persze egy sztárcukrász bemutatójáról nem hiányozhatott a kóstoló sem: Lengyel József és a Torta és Karamell szalon ínycsiklandó süteményekkel teli desszertasztallal kápráztatta el az igen népes vendégsereget.

img_5401.jpg

Landesz Katalin esküvőszervező moderálásával József mellett Orosz Sándor fényképész és Matyi Alexandra meséltek a könyv megírásának első gondolatairól, az elkészülés folyamatáról és a győri Torta és Karamell szalon munkásságáról általánosságban. Az érdeklődő olvasók megtöltötték a Haris Park rendezvénytermét, azonban sztárvendégek is szép számmal érkeztek József tiszteletére. Jelen volt például Vasvári Vivien, aki a könyvben szereplő egyik fotómodell is egyben, Tóth Gabi és Tóth Vera énekesnők, valamint Vadon János műsorvezető, illetve természetesen megjelent az esküvői szakma krémje is.

A Torta és karamell könyvbemutatója – ahogyan a hivatalos fotók is mutatják – rendkívül jó hangulatban telt. Köszönjük mindenkinek a részvételt!