Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. augusztus 21.
The Home Edit: Rendrakás rendesen

The Home Edit: Rendrakás rendesen

Előrendelhető újdonság

Ha egy kicsit is vonz a lakberendezés és a praktikus, egyben gyönyörű otthon gondolata, a Neflix The Home Edit: Rendrakás rendesen című sorozatát biztosan nem kell bemutatnunk. Clea Shearer és Joanna Teplin otthonok átrendezésére szakosodtak. Hírességeknek és átlagembereknek segítenek helyhez jutni a kacatok osztályozásával, szétválogatásával és tárolásával.

A nagy sikerű első évad során jártak többek közt Reese Withersponnál, Eva Longoriánál és Khloé Kardashiannél is, de segítettek orvosoknak, rendezvényszervezőknek és kisgyerekes családoknak is lakhelyük álomotthonná varázslásában.

Ugye az epizódokat nézve te is azt kívántad, bárcsak legközelebb hozzád jönnének el?

Az Alexandra Kiadó most segít ebben! Előrendelhetővé vált ugyanis a Netflix sztárjainak részletes tippeket és látványos fotókat tartalmazó könyve, amelynek segítségével nyugalmat varázsolhatunk a káoszból, és búcsút mondhatunk a kényszeres pakolásnak. Bármennyire is zűrzavaros és zsúfolt az otthonunk, ott van benne a lehetőség az igazi álomotthonhoz – csak hagyni kell kibontakozni magunkat, és megfogadni a The Home Edit: Rendrakás rendesen szerzőpárosa útmutatásait, ahogyan a hírességek is teszik!

The Home Edit - Rendrakás rendesen
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

The Home Edit - Rendrakás rendesen

Hogyan rakjunk rendet, és varázsoljunk lakhelyünkből álomotthont

Clea Shearer, Joanna Teplin
Alexandra Kiadó (A), 2021.09.03.
Bármennyire is zűrzavaros és zsúfolt otthonunk, ott van benne a lehetőség az igazi álomotthonhoz - csak hagyni kell kibontakozni magunkat, és megfogadni a The Home Edit: Rendrakás rendesen szerzőpárosa útmutatásait, ahogyan a hírességek is teszik.