Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. május 30.
Történet életről, halálról – és ami közöttük van…

Történet életről, halálról – és ami közöttük van…

Előrendelhető újdonság

„Erőteljes, megindító, költői történet, amely minden tekintetben kitűnő írás. Annyira különbözik a megszokott könyvektől, hogy egy jó darabig biztosan nem fogom elfelejteni.” (Goodreads olvasói vélemény)

Henri Skinner, volt haditudósító a múlt árnyékainak hátrahagyásával egy új fejezet nyitásában reménykedik, amikor egyszeriben minden átértékelődik… Henri ugyanis a rég nem látott fiához tartva balesetet szenved. Élet és halál között, az álmok tengerében lebegve találja magát, gyermekkorának meséi, valamint a múlt nyomasztó titkai között. Képes lesz visszatérni a kómából a valóságba, vagy örökre az álmok világában ragad?

Henri bár a múltja elől menekült, a baleset éppen annak előidézését eredményezte... Különös módon kerülnek felszínre a magában rég elnyomottnak hitt érzései, és az őt körülvevő személyek most mind egy emberként küzdenek érte.

Henri tizenhárom éves, különleges képességekkel megáldott kisfia nap mint nap édesapja ágya mellett vár és remél. Megismerkedik Eddie Tomlinnel – a nővel, aki ennyi év után néz szembe Henri iránt érzett szerelmével, –, egy tizenkétéves kómás beteggel, valamint egy tragikus közlekedési baleset egyetlen túlélőjével. Miért olyan különös négyük kapcsolata? A legkülönbözőbb személyek együtt kénytelenek megtapasztalni az élet pusztító veszteségeit. Milyen felismerésre készteti őket ez a helyzet, s miért válnak érzelmileg elválaszthatatlanná?

Minden emlék, pillanat s lezáratlan ügy háttérbe szorul, és csak egyetlen dolog számít: Henri Skinner élete. Remény, türelem, küzdelem… Létezik az érzelmek varázsa, és felébred végre a kómában fekvő Henri, hogy tisztázza múltját, és új életet kezdhessen?

Nina George Álmok könyve című regénye új jelentést ad az emberi értékeknek, s elgondolkodtat: mi mindent hagyunk magunk mögött, ha egyszer búcsút intünk az életnek… 30% kedvezménnyel előrendelhető!

Álmok könyve
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Álmok könyve

Nina George
Alexandra Kiadó (A), 2021.07.15.
Henri, a volt haditudósító - az ember, aki nem fél semmitől - balesetet szenved, és kómába esik. Nem a szudáni vagy az afganisztáni pokolban: London kellős közepén üti el egy autó.
A magányosan és elhagyatva élő Henri balesete rejtélyes módon, ám végérvényesen és visszavonhatatlanul megváltoztatja különleges képességekkel rendelkező fia, Sam életét.

A szerző korábbi kötete

Kis francia bisztró

Kis francia bisztró

Nina George
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Legyen már vége! - ez a legmélyebb vágya Mariannénak, a kiüresedett házasságban élő hatvanéves német nőnek, amikor meghozza élete első saját döntését, és egy párizsi utazáson a Pont Neuf-ről a Szajnába veti magát. A sors azonban másképp akarja: Mariannét megmentik. Kórházba kerül, ahol váratlanul nagy hatással van rá egy kis bretagne-i halászfalut ábrázoló kép.