Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2019. október 22.
Új kiadásban előrendelhető a Visszatérés a szép új világhoz

Új kiadásban előrendelhető a Visszatérés a szép új világhoz

Aldous Huxley Visszatérés a szép új világhoz című művét sokan kötelező olvasmányként említik. Az eredetileg 1958-ban megjelent könyvben Huxley demokráciáról, manipulációról és propagandáról elmélkedik. A több mint 50 éves, azonban ma is szinte rémisztően aktuális könyv a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában jelenik meg új kiadásban.

„Még ha a világon a legjobb akarat is vezérel bennünket, akkor sem lehetünk mindig teljesen hűek az igazsághoz vagy következetesen józanok. Egyedül az áll hatalmunkban, hogy olyan igazak és józanok legyünk, amennyire ezt körülményeink engedik, és a mások által megfontolás céljából elénk tárt korlátozott igazságra és tökéletlen okoskodásra a lehető legodaadóbban figyeljünk.”

Visszatérés a szép új világhoz
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Visszatérés a szép új világhoz

Aldous Huxley
Cartaphilus Könyvkiadó, 2019.
Vissza, de nem a jövőbe, hanem a se nem tetszetős se nem fiatalos huszadik-huszonegyedik századba. Hogy a szerző negyedszázaddal korábbi jóslatainak némelyike 1959-re, a Visszatérés megírásának korára valóra vált, vagy jó úton haladt - és persze halad ma is - a megvalósulás felé, az inkább aggodalomra, mint bizakodásra ad és adott okot.