Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. augusztus 23.
Újabb Diney Costeloe-regény vált előrendelhetővé!

Újabb Diney Costeloe-regény vált előrendelhetővé!

Előrendelhető újdonság

Az egész életét írással töltő Diney Costeloe első magyarul megjelent regénye, az Eldobott gyerekek a 2018-as év egyik nagy kedvence volt, majd egy évvel később A név nélküli lány története hasonló sikereket aratott.

Eldobott gyerekek

Eldobott gyerekek

Diney Costeloe
Alexandra Kiadó (A), 2018.08.08.
Az angol írónő magával ragadó regényében egy testvérpár, két kislány kalandos sorsán keresztül ismerjük meg az emberi kegyetlenség és a sors kiszámíthatatlanságának különös természetét.
A név nélküli lány
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A név nélküli lány

Diney Costeloe
Alexandra Kiadó (A)
A 13 éves Lisa élete összeomlik, miután zsidó származású apját elhurcolja a Gestapo, őt pedig anyjával és testvérével együtt elűzik az otthonukból. A lány az utolsó pillanatban menekül el a halálcsapdává vált Németországból Angliába, ám a hamarosan kitörő háborúban súlyos sérüléseket szenved egy légitámadás során.

Az írónő mestere a szívszorító, mégis felemelő romantikus történelmi regényeknek, legújabb könyve pedig fogcsikorgató dráma egy anya küzdelméről, aki mindent megtesz azért, hogy biztonságba menekítse gyermekeit a „végső megoldás” elől.

1937, Németország – gyanakvás és félelem járja át az utcákat. Emberek tűnnek el nyomtalanul, a zsidók elleni támadások mindennaposak. Ruth Friedman férjét letartóztatja az SS, így Ruthnak kell megvédenie gyermekeit és saját magát a nácikkal szemben. De hová mehetne? Létezik számukra biztonságos hely? A legnehezebb feladat legyőzni a mindent elborító közönyt és embertelenséget, miközben Ruth versenyt fut az idővel családja életéért.

Az űzött család 30% kedvezménnyel előrendelhető a Moobius oldalán!

Az űzött család
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Az űzött család

Diney Costeloe
Alexandra Kiadó (A), 2021.11.12.
1937, Németország - gyanakvás és félelem járja át az utcákat. Emberek tűnnek el nyomtalanul, a zsidók elleni támadások mindennaposak. Ruth Friedman férjét letartóztatja az SS, így Ruthnak kell megvédenie gyermekeit és saját magát a nácikkal szemben. De hová mehetne? Létezik számukra biztonságos hely?