Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
október 8.
Újabb szakácskönyv a rapper fenegyerektől

Újabb szakácskönyv a rapper fenegyerektől

Előrendelhető újdonság

Snoop Dogg a világ egyik legismertebb rappere, aki a Doggystyle, majd a Tha Doggfather című albumaival futott be. Számtalan olyan zenét írt, ami ha felcsendül, minden ember felfigyel az ismerős dallamokra, és nem bírja ki, hogy legalább a fejével bólogatva ne kövesse a fülbemászó ritmusok hullámait. Snoop a rappelés mellett produceri és színészi munkákat is elvállal, de szívesen kísérletezik időről időre újdonságokkal is, így mondhatja el magáról például azt is, hogy immár második szakácskönyvét dobta piacra.

Az amerikai zenész első könyve A kutya vacsorája címmel jelent meg 2022-ben, amely nemcsak az USA-ban, de világszerte hatalmas sikernek örvendett, akárcsak a magyar olvasók körében. Ha tehát szeretsz sütni-főzni, finomakat enni, vagy csak muszáj megmozdulnod, ha Snoop Dogg bármelyik zenéje megszólal, akkor jó hírünk van számodra: megjelent az Alexandra Kiadónál A minden lében kanál fickó, a hírhedt rapper legújabb receptjeivel.

Snoop Dogg bemutatja:  A minden lében kanál fickó

Snoop Dogg bemutatja: A minden lében kanál fickó

Snoop Dogg
Alexandra Kiadó (A), 2024.09.20.
Az Öböltől LA-ig, a kaliforniai dupla dinamit azért van itt, hogy megmutassa, hogyan főzhetsz úgy, mint egy igazi nagykutya.

„Sok szórakoztatónak tűnő recept. Nem nevetségesen bonyolultak, vagy nem igényelnek annyi hozzávalót, hogy megfélemlítő legyen megpróbálni elkészíteni őket. Néhány jól ismert recept is szerepel benne egy kis csavarral megbolondítva. Szórakoztató új utak a klasszikus kedvencek kipróbálására.”

Goodreads, olvasói vélemény

A könyv E-40-val kollaborálva jött létre, Snoop Dogg egyik, szintén rapper barátjával, kedvenc együtt főzött és elfogyasztott ételeikből, és E-40 Fülöp-szigeteki ételbizniszében szerzett tapasztalatokból inspirálódva. 65-nél is több receptet gyűjtöttek össze, amelyek az italoktól a főételeken át a desszertekig terjednek. Ellenállhatatlan személyiségének, rendkívül szórakoztató írói stílusának és a közérthető, ízletes recepteknek köszönhetően a rajongók már ki voltak éhezve az előző könyv folytatására, amit végre meg is kaphattak. A lapokat forgatva nemcsak a könny fog kicsordulni az olvasó szeméből a nevetéstől, de a nyálmirigyek is beindulnak a gyönyörű képektől, amelyek a könyvet illusztrálják.