Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2023. február 20.
Snoop Dogg, a rapperlegenda ezúttal a konyhájába invitál bennünket

Snoop Dogg, a rapperlegenda ezúttal a konyhájába invitál bennünket

Kultúra és életmód

Mindig is kíváncsi voltál, hogyan élnek a sztárok, miket csinálnak hétköznapokon, esetleg hol tudnak még kiteljesedni a reflektor fényén túl? Snoop Dogg az egyik legkedveltebb rapper, akinek neve 1993-ban vésődött be igazán a köztudatba. Szókimondó szövegeivel és egyedi stílusával magas babérokra tört, így a mai napig is sikeres a szakmájában.

A 17-szeres Grammy-jelölt Snoop Dogg, a nyugati part egyik legismertebb rappere ezúttal nem a színpadon, hanem a konyhájában brillírozik.

Szakácsművészetének kulisszatitkai A kutya vacsorájában kerülnek napvilágra.

Tipográfiailag jól kitalált, elegáns, egyedi betűtípussal megalkotott könyvről beszélhetünk. Ami a belső tartalmát illeti, a számos gusztusos ételfotó és a receptek mellett jó néhány színes oldallal dobták fel a kiadványt, amelyekből többek között megtudhatjuk, melyek a rapper kedvenc éttermei Los Angelesben és New Yorkban.

A könyv közel 50 receptet tartalmaz Snoop Dogg gyűjteményéből. Kedvencei széles skálán mozognak: a sült sajtos makarónitól kezdve a New Orleans utcáin elterjedt sült rákos szendvicsen át olyan kuriózumokkal kecsegtet, mint az ínycsiklandóan különleges narancsos csirke.

A szerkesztés egyensúlyos: olcsóbb és a drágább alapanyagokból készült ételrecepteket is találunk.

„Long Beach keleti városrészében nőttem fel, úgyhogy bőven volt részem spórolós vacsorákban. Nem vetett fel minket a pénz, de Anyukám mindig megtalálta a módját, hogy olyat főzzön, amivel mindenki jóllakik.”

A kutya vacsorája

A kutya vacsorája

Snoop Dogg
Alexandra Kiadó (A), 2022.11.17.
Gondolkodtál valaha is azon, mit esznek a nagykutyák? LÉPJ BE DOGG KONYHÁJÁBA! A rapperlegenda megosztja veled a TUDÁST.

Saját partikajáin túl megismertet bennünket a Broadus család ünnepi menüjeivel. A sztorikhoz és receptekhez persze elengedhetetlen a jó zene: Snoop Dogg mellékelt playlistjeivel azonnal meghozza a kedvet a főzéshez.

Sajátos egyéniségével, közvetlenségével és régi történeteivel könnyen magával ragadja az olvasót!

„…megszereztem a Broadus család titkos hálaadás napi receptjeit, és most nagylelkűen megosztom veletek, hogy többé soha ne kelljen kiszáradt pulykát és ízetlen köretet ennetek.”