Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2020. június 29.
Újra elérhető az évek óta keresett, óriási hatású mű

Újra elérhető az évek óta keresett, óriási hatású mű

Előrendelhető újdonság

Aki már olvasta, tudja: Margaret Mazzantini Újjászületés című műve különleges irodalmi csemege, egy olyan olvasásélmény, ami magával ragad, összetör, és olyan nyomot hagy bennünk, hogy évek múltán akarva-akaratlanul a kötet újraolvasásán kapjuk magunkat.

Az óriási hatású mű magyarul a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában jelent meg, először 2012-ben. Zsenialitását mi sem tükrözi jobban, mint hogy a könyv azonnal nagy népszerűségre tett szert olvasóink körében, néhány éven belül pedig a használtkönyv-piac hatalmas összegekért árult kincse lett, amiért – túlzás nélkül – küzdöttek és sorban álltak azok a könyvszeretők, akiknek nem jutott saját példány. Most azonban véget ér a keserves keresés és várakozás, hiszen a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában idén új kiadásban jelenik meg a különleges könyv, amely a megjelenésig 30% előrendelői kedvezménnyel kapható a Moobiuson.

A kötet egy gyermekért küzdő olasz házaspár és a vérben és erőszakban úszó, háború utáni Szarajevó történetét meséli el. Egyszerre húsbavágóan valósághű, cukormáztól mentes bemutatása egy szerelmi kapcsolatnak, és testközeli, szívszorító ábrázolása egy háborúnak. Az Újjászületés a menekülés, a befogadás és elfogadás, az emberség könyve. Éppolyan aktuális, mint a majd’ egy évtizeddel ezelőtti első megjelenésekor.

Újjászületés
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Újjászületés

Margaret Mazzantini
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.
"Csak egyszer kérdezte meg, hogyan született. Harmadik általánosba járt, egy házi feladathoz kellett. Papírragasztóval egy kartonlapra ragasztottuk az újszülöttkori fényképét. "Mit írjak oda, anyu?" Le kellett írnia a születése történetét, és természetesen engem faggatott. Felálltam, kinyitottam a hűtőt, kivettem egy szelet húst.