Nincs engedélyezve a javascript.
Cartaphilus Könyvkiadó
június 29.
Újra elérhető az évek óta keresett, óriási hatású mű

Újra elérhető az évek óta keresett, óriási hatású mű

Előrendelhető újdonság

Aki már olvasta, tudja: Margaret Mazzantini Újjászületés című műve különleges irodalmi csemege, egy olyan olvasásélmény, ami magával ragad, összetör, és olyan nyomot hagy bennünk, hogy évek múltán akarva-akaratlanul a kötet újraolvasásán kapjuk magunkat.

Az óriási hatású mű magyarul a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában jelent meg, először 2012-ben. Zsenialitását mi sem tükrözi jobban, mint hogy a könyv azonnal nagy népszerűségre tett szert olvasóink körében, néhány éven belül pedig a használtkönyv-piac hatalmas összegekért árult kincse lett, amiért – túlzás nélkül – küzdöttek és sorban álltak azok a könyvszeretők, akiknek nem jutott saját példány. Most azonban véget ér a keserves keresés és várakozás, hiszen a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában idén új kiadásban jelenik meg a különleges könyv, amely a megjelenésig 30% előrendelői kedvezménnyel kapható a Moobiuson.

A kötet egy gyermekért küzdő olasz házaspár és a vérben és erőszakban úszó, háború utáni Szarajevó történetét meséli el. Egyszerre húsbavágóan valósághű, cukormáztól mentes bemutatása egy szerelmi kapcsolatnak, és testközeli, szívszorító ábrázolása egy háborúnak. Az Újjászületés a menekülés, a befogadás és elfogadás, az emberség könyve. Éppolyan aktuális, mint a majd’ egy évtizeddel ezelőtti első megjelenésekor.

Újjászületés

Újjászületés

Mazzantini, Margaret
Cartaphilus Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2020.
"Csak egyszer kérdezte meg, hogyan született. Harmadik általánosba járt, egy házi feladathoz kellett. Papírragasztóval egy kartonlapra ragasztottuk az újszülöttkori fényképét. "Mit írjak oda, anyu?" Le kellett írnia a születése történetét, és természetesen engem faggatott. Felálltam, kinyitottam a hűtőt, kivettem egy szelet húst.