Nincs engedélyezve a javascript.
385x385_rgb_01-1.jpg
Lux Kiadó
szeptember 2.
Újra olvasható a világ első számú útmutatója a kristályok világában

Újra olvasható a világ első számú útmutatója a kristályok világában

Friss megjelenés

Egészség és életmód. Témák, amelyek átjárják mindennapjainkat, és soha nem mennek ki a divatból.

A háromrészes Kristálybiblia már majd’ 20 éve íródott, és még mindig nem talált vetélytársra a kristályok alkotta világban. Illusztrációk kísérnek végig bennünket a kristályok megértésének útján. Az első lépés, hogy megtudjuk, az adott szemkápráztató kövecske hogyan alakul ki. Egy percig sem kell attól tartanunk, hogy a kémiaórákon tapasztalt nehéz képletekkel fogjuk szembetalálni magunkat. Nyelvhasználata és logikus felépítése miatt azok számára is érthető lesz, akik csak most ássák bele magukat a témába. Akik kifejezetten egy kristályt keresnek, könnyen megtalálják az ábécésorrendbe rendezett névmutató segítségével. Az írónő elmagyarázza, melyik ásványnak milyen körülményekre van szüksége, és mi a pontos lelőhelye. A legismertebb drágakövek mellett a féldrágaköveknek is jut a reflektorfényből, ezzel még precízebben bemutatva az értékes kövek világát. A legnagyobb nyugalommal veszik kézbe, akik foglalkozásukból adódóan alkalmazzák a gyógyításban a kristályokat, vagy esetleg tanórák keretein belül próbálják meg népszerűsíteni a témát. A természetgyógyászatban bibliaként tartják számon. Útmutató is, de mind inkább egy kalandos utazáshoz szükséges kincsestérkép. A benne lévő információk évek múlva sem avulnak el, és különböző élethelyzetekben életmentőek lehetnek.

Kristálybiblia
Kiadóvezetőnk kedvence

Kristálybiblia

Amit a kristályokról tudni érdemes

Judy Hall
Lux Kiadó, 2023.11.17.
A megjelenése óta eltelt szűk két évtizedben a Kristálybiblia a világ első számú útmutatójává vált a kristályok világában. A könyv formátuma révén könnyen rátalálunk az általunk ismert kristályokra, és azonosíthatjuk a számunkra ismeretleneket.

„Ez a könyv csak megerősített abban a hitben, hogy a kristályok igenis érző dolgok, akarattal és személyiséggel rendelkeznek. Ahogy a könyvben is írják: nem játékok.”

A könyvnek egy hiányossága, hogy nem hívja fel a figyelmünket, mire érdemes vigyázni a drágakövek használata közben. Mérgezőek lehetnek, ha közvetlen bőrrel érintkeznek, vagy ivóvízben feloldódnak. Ezenfelül pedig az oltásokat és a nyugati típusú gyógyszereket sem képesek e megoldások kiváltani. Judy Hall, mint a világ egyik legismertebb kristályszakértője, otthonosan mozog az asztrológia, pszichológia, műsorvezetés, az írás világában, és már több mint 30 éve foglalkozik karmikus tanácsadással. Kulturális csillagászatból és asztrológiából szerzett mesterdiplomát a Bath Spa Egyetemen. Meghatározó mentora Christine Hartley volt (Dion Fortune kollégája és irodalmi ügynöke), biztos alapokat nyújtott Hall tudásának. Megbízhatóságát alátámasztja, hogy hozzá fordulnak a lordok házából, az Európai Parlamentből, valamint popénekesek, egyetemi tanárok, tudósok, misztikusok és társadalombiztosítással foglalkozó embertársaink is. Világszerte tart workshopokat; egész életében parafenomén volt, ami azt jelenti, hogy parapszichológiai képességekkel magas szinten rendelkezik. Több mint negyvenéves tapasztalata révén bátran támaszkodhatunk könyveire, melyek jelentősen kiszélesítik látókörünket. Összesen 40 könyv fűződik a nevéhez 15 különböző nyelven.

img_0350.jpg

Sokak számára ismert lehet a Varázslatos kristálymandalák – Fedezd fel a szakrális formák és kristályok erejét!, amiben lépésről lépésre nyomon követhetjük, hogyan lehet többdimenziós energiahálót létrehozni. A mandala szó alapvetően egy szent geometriai formára utal, továbbá a lényeg tárolására, megőrzésére. Ezek minket is körbevesznek, a napraforgó virágjában és a toboz spiráljában is; sajátos formájuk sajátos energiákat hordoz. Az 50 különböző kristálykirakási mód segít a gyógyításban, környezetünk megtisztításában, sőt még céljaink elérését is elősegítik. Azonban nem mindegy, hogy melyik élethelyzetben melyiket használjuk. Az írónő még erre is gondolt, és senkit nem hagy magára ennek eldöntésében. A Varázslatos kristályok – 300 gyógyító kristály szintén elismert mű a témában, amiben már a test, az elme és a szellem gyógyítása is megjelenik. Átfogó képet kaphatunk az energiaközpontokról és a kristályalakzatokról annak érdekében, hogy a kristályok még hatékonyabban működhessenek alkalmazásuk során. Mind a 300 kristályra ugyanolyan nagy hangsúlyt fektet, és maximális odaadással ír róluk Judy, s ez a mű nyelvezetén is érezhető.

Kristály zodiákus című alkotása a jótékony energiákra és a kiegyensúlyozottságra fókuszál, a saját lelkiállapotunkra és fejlődésünkre odafigyelve. Ebben a könyvben már jelentős szerepet kapnak az aszcendens, a Nap és a Hold fogalmai is.

Ez a könyv neked való lesz, még akkor is, ha azt gondolod, hogy nem áll hozzád közel a téma!
Ha már otthon vagy a kristályok témájában, vidd haza, is bizonyosodj meg te magad arról, hogy Judy Hall mennyi új információval képes szolgálni!