Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2019. szeptember 23.
Ünnepeljük együtt Amerigo Tot születésének 110. évfordulóját!

Ünnepeljük együtt Amerigo Tot születésének 110. évfordulóját!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt szeptember 25-én, Budapesten az Esernyősben egy könyvbemutatóval egybekötött kiállításmegnyitóra. A művész születésének 110. évfordulójához kapcsolódó komplex est remek alkalom, hogy mélyebben is megismerjük az idén megjelent, Amerigo című életrajzi kötet részleteit, és újból felszínre kerüljenek a rajzokba sűrített alkotói gondolatok.

Nemes Péter vetítéssel egybekötött könyvbemutatóján Juhász Anna irodalmárral beszélget.

Sorrentói maffiadalaikkal közreműködnek a Budapest Bár zenészei: Farkas Róbert és Ökrös Károly.

Az alkalomra készülő kiállítás korábban nem látott skicceket, vázlatokat, grafikai egyperceseket vonultat fel a negyvenes-ötvenes évekből, melyek által lehetőség nyílik Amerigo Tot rajzi sokszínűségének és az alkotói folyamathoz való közelítésének megismerésére.

Az esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/480541989160525/

Amerigo
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Amerigo

Egy szobrász, aki meghódította Rómát

Nemes Péter
Európa Könyvkiadó, 2019.04.18.
Amerigo, a huszadik század besorolhatatlan és zabolázhatatlan kalandora gyalog érkezett Németországból Itáliába. Magyarként lett az olasz képzőművészeti nagydíj nyertese, az albán kormány megbízott szobrásza, az amerikai galériások kedvence. Az ő domborműve köszönti a Rómába érkezőket, róla írt titokzatosan Szerb Antal az Utas és holdvilág-ban.