Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2021. október 23.
Visszatekerési rekordot döntött a Vágyak/Valóság „az a bizonyos” jelenete

Visszatekerési rekordot döntött a Vágyak/Valóság „az a bizonyos” jelenete

Megfilmesítés

Több mint 20 milliószor tekerték vissza a Netflixen futó Vágyak/Valóság egyik jelenetét, s ezzel a sorozat visszatekerési rekordot döntött a streamingszolgáltató oldalán. „Erős kezdés után erős folytatás” – mondhatnánk, hiszen ahogyan korábban megírtuk, a BB Easton 44 fejezet 4 férfiról – Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései című könyvén alapuló sorozata június végi premier után hetekig vezette a hazai és nemzetközi toplistákat, azóta pedig mintegy 67 millióan néztek bele a sorozatba legalább 2 percre.

A sorozat egy házas nő, Billie (Sara Shahi) történetét meséli el, aki a fiatalkori, vad szexuális életéről ábrándozik a volt barátjával, Braddel (Adam Demos). Naplóírásba kezd, hogy enyhítse a kimerültségét, és kiadhassa magából a vágyait. Azonban az eredetileg titkosnak szánt feljegyzéseket megtalálja a férje, Cooper (Mike Vogel), és ha ez még nem lenne elég bonyodalom: a szexi ex is újra felbukkan…

A szóban forgó, nézettségi rekordot döntögető jelenetet a harmadik epizódban láthatjuk: a zuhany alól kilépő Brad szembefordul a nézővel, a kamera pedig hosszasan elidőzik a két lába között rejtőző, cseppet sem megszokott méretű látványon.

Bár a sorozatban találhatunk meztelenséget és merész szexjeleneteket, a rajongók ezt a mozzanatot emelik ki legtöbbször. A forgatás során intimitáskoordinátor segítette a munkát, hogy az ilyen pillanatok minél jobban sikerüljenek. Akik látták a sorozatot, azt találgatják, vajon a színész saját intim testrészét láthatták-e, esetleg dublőrt vagy műpéniszt használtak. A karaktert játszó Adam Demos a nézők fantáziájára bízza a kérdést…

„Rendben voltam ezzel a jelenettel, mert elolvasod a forgatókönyvet, és tudod az elejétől fogva, mibe keveredsz. Nem hiszem, hogy bárki is, aki jelentkezik egy ilyen show-ba, elolvasva a forgatókönyvet az utolsó pillanatban nemet mond egy ilyen jelenet miatt” – nyilatkozta a színész az Entertainment Weeklynek.

A 8 részes minisorozat BB Easton 44 fejezet 4 férfiról – Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései című könyvén, valamint ennek folytatásain alapul. A rajongók pedig örülhetnek: a Netflix ugyanis nemrég bejelentette: érkezik a második évad!

Ha tetszett a Netflix adaptációja, de nem bírsz várni a második évadig, szerezd be a 44 fejezet-könyvsorozat további köteteit is!

44 fejezet 4 férfiról

44 fejezet 4 férfiról

Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései

B.B. Easton
Pioneer Books, 2021.
Egy iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem. Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam.
A Csontarcú

A Csontarcú

B.B. Easton
A sebesség megszállottja

A sebesség megszállottja

B.B. Easton
A rocksztár

A rocksztár

B.B. Easton
Az öltönyös

Az öltönyös

B.B. Easton