Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2021. július 14.
A Vágyak/Valóság hetek óta vezeti a Netflix-toplistát

A Vágyak/Valóság hetek óta vezeti a Netflix-toplistát

Megfilmesítés

Túlzás nélkül állíthatjuk: valószínűleg a Pioneer Books szerkesztőségénél kevesen várták jobban a Vágyak/Valóság című Netflix-sorozat június végi premierjét. A BB Easton 44 fejezet 4 férfiról című könyve alapján készített, kezdetektől fogva ígéretes feldolgozás azóta nézők millióit ragasztotta a tévéképernyő elé: a Netflix magyar toplistáján például a megjelenése óta előkelő helyen szerepel. Hogy mi a sorozat népszerűségének titka? Stacy Rukeyser forgatókönyvíró így fogalmazta meg az Entertainment Weekly magazinnak:

„Ez egy nosztalgiával fűszerezett, csillogó lázálom, a múlt és a valaha volt legjobb szex rózsaszín szemüvegen történő vizsgálata.”

„Rengeteg szempontból hasonlítani tudtam magamat a karakteremhez, és szerintem mások is hasonlóan éreznek” – tette hozzá a főszerepet alakító Sarah Shahi színésznő. „Édesanyaként a legfontosabb, hogy szereted a gyermekeidet, de ugyanakkor megkérdőjelezed a saját személyiségedet, megkérdőjelezed azt, hogy helyes döntéseket hoztál-e korábban az életedben. Szerintem a társadalom sokszor azt sugallja a nők felé, hogy csak egyfélék lehetnek – hogy annak, aki anyává válik, el kell engednie a szabad és vad napok emlékét. Miért ne férhetne meg egymás mellett a kettő? Remélem, hogy mindenki talál valami útravalót ebben a sorozatan, mert ez valójában a személyiségfejlődésről szól. Arról, hogy kivé váltál, és hogyan találhatod meg ismét önmagad.”

Ha téged még nem ragadott magával a Vágyak/Valóság, azt javasoljuk, töröld az esti programjaidat, és készítsd elő a popcornt, mert erről te sem maradhatsz le!

Ha pedig már kivégezted a sorozatot, és nem bírsz várni a (remélhetőleg érkező) második évadig, BB Easton könyvei sok-sok oldalon keresztül kínálják ugyanezt az élményt. Bizony, könyvei, többes számban, hiszen az írónő a 44 fejezet 4 férfiról elsöprő sikere után minden expasija történetét külön könyvben is részletezte. A 44 fejezet-könyvsorozat első kötete, A Csontarcú hamarosan meg is érkezik a nyomdából! Ha közelgő nyaralásunkat bevállalós és vicces könyvekkel akarod még pikánsabbá tenni, érdemes bekészíteni a két kötetet a bőröndbe…

44 fejezet 4 férfiról
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

44 fejezet 4 férfiról

Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései

B.B. Easton
Pioneer Books, 2021.
Egy iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem. Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam.
A Csontarcú
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A Csontarcú

B.B. Easton
Pioneer Books
44 fejezet
1997-ben minden bizonnyal Ronald "Knight" McKnight, a Csontarcú számított a legelvetemültebb és legkiismerhetetlenebb srácnak a Peach State Középiskolában... sőt talán az egész földkerekségen. Knight mindenkit gyűlölt, kivéve engem, BB-t a szemtelen, nagyszájú punkcsajt, akinek pont mellette volt a szekrénye a folyosón.

A sorozat további, hamarosan megjelenő kötetei:

A rocksztár
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A rocksztár

B.B. Easton
Pioneer Books, 2022.03.29.
44 fejezet
1999-ben találkoztam az én szőke hercegemmel. A magas, tetovált, őrülten jóképű srác nem fehér lovon jött, hanem basszusgitáron játszott a hírnévre szomjazó Phantom Limb nevű bandában. De kellett nekem. Rögtön tudtam, mihelyt rám villantotta szégyenlős mosolyát. És ezt ő is tudta. Hansel "Hans" Oppenheimernek ami a szívén, az a száján, ráadásul dalszövegeket írt rólam.
A sebesség megszállottja
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A sebesség megszállottja

B.B. Easton
Pioneer Books, 2021.09.06.
44 fejezet
Ronald "Knight" McKnight teljesen megszállott volt. Mindenáron birtokolni akart, egy igazi pszichopata. Ennek ellenére fülig beleszerettem... és teljesen összeomlottam, amikor tengerész­gyalogosnak állt. Mielőtt lelépett volna, azt mondta, találjak jobb pasit magamnak ám én mégsem így tettem. Hanem belebotlottam Harley-ba.
Az öltönyös
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Az öltönyös

B.B. Easton
Pioneer Books
44 fejezet
"Mióta buksz az öltönyös pasikra? Eddig csak azok tetszettek, akik úgy néznek ki, mint akik öltönyös férfiakat rabolnak ki. Fegyverrel."
Ez volt az igazság. 2003-ra elég nyilvánvalóvá vált, hogy milyen pasik az eseteim. Szívemen a tetoválás: Rendes srácok kíméljenek! Pont ezért kellett parkolópályára raknom Ken Eastont.