Nincs engedélyezve a javascript.
Forradalmi ötletek
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 499
Online ár:
3 374 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Változtasd meg világlátásodat, hogy megváltoztasd a világot! Milyen hamis sztereotípiák és megrögzült gondolkodásmód okozta az egész nyugati világot megrendítő 2001. szeptember 11-ei terrortámadást? Hogyan ejt minket észrevétlenül csapdába világlátásunk?
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Ebben a létfontosságú és a mai napig kevés figyelem övezte témában Matthew Syed meggyőző bizonyítékok sorát gyűjtötte össze, számtalan tudós segítségével.

The Undercover Economist

„Lebilincselő, távlatos olvasmány, teli intelligenciával.”

James Dyson

„Meg fogja változtatni, ahogyan a sikerről és az életről gondolkodsz.”

Judy Murray

„A műfaj mestere.”

The Times

„Szórakoztatóan sző össze üzleti és politikai történeteket, hogy ezzel győzzön meg arról: a kognitív sokszínűség növeli a kollektív intelligenciát.”

The Times

„Syed különálló történeteket kapcsol össze példákon keresztül; ezzel teljes, érdekes elbeszéléssé fűzve őket össze.”

Tes

Leírás a könyvről

Változtasd meg világlátásodat, hogy megváltoztasd a világot!

Milyen hamis sztereotípiák és megrögzült gondolkodásmód okozta az egész nyugati világot megrendítő 2001. szeptember 11-ei terrortámadást? Hogyan ejt minket észrevétlenül csapdába világlátásunk? Hogyan használhatjuk a kreatív gondolkodás hatalmát, hogy közösen megoldást találjunk korunk legégetőbb problémáira a klímaváltozástól a globális terrorizmusig? Az elismert író és üzleti tanácsadó, Matthew Syed esettanulmányok sokaságával demonstrálja a sokszínű gondolkodásban rejlő lehetőségeket és az annak hiányából származó kockázatokat, legyen szó akár a CIA katasztrofális kudarcáról a 2001-es terrortámadás megelőzésében, egy végzetes kommunikációs zavarról a Mount Everest csúcsán, avagy a náci Enigma titkosító berendezés feltöréséről.
A pszichológia, rendszerelmélet, közgazdaságtan és idegtudomány legújabb eredményeit felhasználó Forradalmi ötletek megtanít minket arra, hogyan legyünk kreatívabbak, hogyan boldoguljunk közösen az egyre szövevényesebbé váló világban, és hogyan törjünk ki a minket körülvevő visszhangkamrából.

Itt az ideje máshogyan gondolkodni…

Adatok
Raktári kód:
801006
EAN:
9789634479741
Eredeti megnevezés:
Rebel Ideas
Megjelenés:
2022.03.21.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
152 x 233 x 22
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások
 

Szerző

letoltes_17.jpg
Matthew Syed
A fiatalkorában Anglia legjobb asztaliteniszezőjének számító Mathew Syed (1970) a The Times munkatársaként dolgozik 1999 óta, emellett pedig nagy hatású könyv szerzője. Meggyőződése szerint a siker és magas teljesítmény titka a gondolkodásmódban rejlik, ennek megváltoztatása révén válhatunk sikeressé mind egyéni, mind közösségi téren. Mathew keresett előadó, az általa alapított Matthew Syed Consulting pedig olyan piacvezető cégekkel dolgozott együtt, mint az Amazon, Google és Morgan Stanley.