Nincs engedélyezve a javascript.
Az elveszett színek kertje

Az elveszett színek kertje

El tudod engedni azt, akit igazán szeretsz?

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A tizenkét éves Lottie színek és varázslat kavalkádjában éli életét Vivelle városában, ahol varázsereje révén csodálatos festményeket kelt életre. Ám szülei tragikus balesete következtében kihunynak benne a színek, és az élők és holtak birodalmai között húzódó szürke senkiföldjére, a Mezsgyére kerül bogaras nagybátyja birtokára, aki megszállottan k
Leírás a könyvről
A tizenkét éves Lottie színek és varázslat kavalkádjában éli életét Vivelle városában, ahol varázsereje révén csodálatos festményeket kelt életre. Ám szülei tragikus balesete következtében kihunynak benne a színek, és az élők és holtak birodalmai között húzódó szürke senkiföldjére, a Mezsgyére kerül bogaras nagybátyja birtokára, aki megszállottan keresi halott felesége lelkét.
A fiatal lány hamar rájön, hogy a kietlen, holtak lelkeivel teli táj titkokat rejt, és amikor unokatestvérével együtt rábukkan egy jéggel borított kertre, feléled benne a remény, hogy talán rátalálhat szüleire, és együtt térhetnek vissza az élők földjére. Azonban más erők is munkálkodnak itt, amelyek családjával együtt a holtak földjére, Mindörökbe taszítanák őt. Vajon Lottie legyőzheti bénító bánatát, és rálelhet újra az őt éltető varázslatra?
Lorelei Savaryn színekkel, varázslattal és érzelmekkel teli könyve a gyászról, az elfogadásról és a szeretetről mesél, miközben megidézi minden idők egyik legszebb meseregényét, A titkos kertet.
Adatok
Raktári kód:
800113
EAN:
9789635826704
Eredeti megnevezés:
The Edge of in Between
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
272
Méret [mm]:
130 x 200 x 19
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások
 

Szerző

Lorelei Savaryn
Lorelei Savaryn
A varázslatos és hátborzongató gyerektörténeteket író Lorelei Savaryn tanárként dolgozott írói karrierje előtt. Amikor épp nem új történetek írásával tölti az idejét, akkor csodálatos zűrzavarban tölti mindennapjait Chicago közelében lévő otthonukban négy gyerekével és férjével együtt. Bővebb információt honlapján, a loreleisavaryn.com címen találhatunk róla.