Nincs engedélyezve a javascript.
Alex Suli - Alex bemutatja a jeles napokat

Alex Suli - Alex bemutatja a jeles napokat

Ünnepnapok 2-4. osztály

Sorozat:
Előrendelhető
1 299 helyett
1 104 Ft
-15 %
Te tudod, mikor van a Föld napja? Hogy pontosan mit is ünneplünk pünkösdkor? Vagy mit jelent, ha Lőrinc napján süt a nap? Az iskolában rengeteg jeles nappal találkozhatsz, és bizony szinte mindennek van világnapja! Alex, az Alex Suli kíváncsi szurikátája segít, hogy kiigazodj a jeles napok között, és ne maradj le semmi fontos megünnepléséről!
Leírás a könyvről

Te tudod, mikor van a Föld napja? Hogy pontosan mit is ünneplünk pünkösdkor? Vagy mit jelent, ha Lőrinc napján süt a nap?
Az iskolában rengeteg jeles nappal találkozhatsz, és bizony szinte mindennek van világnapja! Alex, az Alex Suli kíváncsi szurikátája segít, hogy kiigazodj a jeles napok között, és ne maradj le semmi fontos megünnepléséről! Ráadásul az ünnepnapok bemutatása mellett játékos feladatokkal is készült neked, hogy mindez remek szórakozás is legyen!

Az Alex bemutatja a jeles napokat pedagógusok által összeállított kreativitás-, képesség - és készségfejlesztő feladatai segítenek a kisiskolás gyermeknek fejben tartani az iskolaévet végig kísérő jeles napokat, valamint elsajátítani az egyes névnapokhoz kapcsolódó népi hagyományokat, időjósló megfigyeléseket.

Adatok
Raktári kód:
802483
EAN:
9789635822867
Kötésmód:
irkafűzött
Oldalszám:
72
Méret [mm]:
162 x 240 x 7
Hozzászólások