Nincs engedélyezve a javascript.
Ingrid Bergman megkísértése

Ingrid Bergman megkísértése

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
2 243 Ft
-25 %
Bár férjnél volt, őrülten beleszeretett Ropert Capába. És ő volt neki az igazi. A Casablanca sztárjának igaz, szívbe markoló, titkos románca a híres, magyar származású fotográfussal az 1940-es évek Párizsának és Hollywoodjának romantikus csillogásában.
Leírás a könyvről

Bár férjnél volt, őrülten beleszeretett Ropert Capába. És ő volt neki az igazi.A Casablanca sztárjának igaz, szívbe markoló, titkos románca a híres, magyar származású fotográfussal az 1940-es évek Párizsának és Hollywoodjának romantikus csillogásában.1945. június

A frissen felszabadított Párizsban az egyre ismertebbé váló haditudósító- fotós, Robert Capa alkoholba fojtja a bánatát. Miután tíz éven át örökítette meg a világban a borzalmat és az erőszakot, s közben elveszítette a szerelmét is, most kikapcsolódásra vágyik.

Az ünnepelt dívát, Ingrid Bergmant Hollywoodból Európába küldik, hogy szórakoztassa az amerikai katonákat, és amikor elegánsan besétál a párizsi Ritz hotelba, azonnal elbűvöli Capát. Attól a perctől kezdve, hogy becsúsztatja a színésznő ajtaja alatt mókás vacsorameghívóját, ők ketten menthetetlenül egymásba habarodnak.

Ingrid, aki belefáradt szenvedélyektől mentes házasságába és a filmstúdió hatalmaskodásába, kétségbeesetten vágyik szabadságra és izgalomra. És ezt Capa mellett átélheti. Vacsorák olyan éttermekben, amiket a férfi nem engedhetne meg magának. Éjszakai séták a Szajna partján. Mezítlábas táncolások éjszakai klubokban. Légyottok hotelszobákban. Az asszony úgy érzi, végre él, ő pedig kitölti a fotós lelkében tátongó űrt.

Ám ez azt is jelenti, hogy minden, amit elértek, kockán forog. Így mindkettejüknek komoly döntésekkel kell szembenézniük.

Adatok
Raktári kód:
726592
ISBN:
9638964809
EAN:
9789638964809
Eredeti megnevezés:
Seducing Ingrid Bergman
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
284
Méret [mm]:
142 x 210 x 21
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások