Nincs engedélyezve a javascript.
Titkos virágok kertje
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 999.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A londoni Chelsea Flower Show a világ egyik legnagyobb virágkiállítása. A rózsákkal díszített boltívek alatt és a növények között Iris Donati otthon érzi magát. Ám miközben közelebbről szemügyre vesz egy virágkompozíciót, Iris egyszer csak egy szempárral találja szembe magát, amely teljesen olyan, mint az övé; ugyanaz a gesztenyebarna haj, ugyanaz az arc.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Caboni egyik legszebb könyve. Gyönyörű utazás olyan kertbe, amit mindenki szeretne! Egy olyan történet, ami közben azt fogod mondani, hogy »csak még egy oldalt«, és »most nem tudom letenni a könyvet!«”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Iris és Viola, két lány, aki különböző városban lakik, de ugyanazzal a szenvedéllyel fordul a virágok, a kertek és a természet felé… Egy napon véletlen folytán találkoznak, egymásra néznek; és innentől kezdődik a felfedezésekkel teli történetük, melyben fény derül bonyolult családi rejtélyeikre, rengeteg csavarral és fordulattal.”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Nekem tetszett. Modern „két Lotti” + egy kis testvéri irigykedés. Jó volt olvasni a fejezetek előtti kis virágismertetőket.”

Olvasói vélemény (moly.hu)

„Szép, könnyed könyv. Álmodozásra késztet. A történeten keresztül felfedezed ennek a családnak a rejtélyeit.

Olvasói vélemény (Amazon)

„Életem kissé sötét és nehéz időszakában olvastam, de ettől a könyvtől kicsit jobban éreztem magam, színt vitt a napjaimba, és boldogsággal töltött el, amikor olvashattam.

Olvasói vélemény (Amazon)

Leírás a könyvről
A londoni Chelsea Flower Show a világ egyik legnagyobb virágkiállítása. A rózsákkal díszített boltívek alatt és a növények között Iris Donati otthon érzi magát. Ám miközben közelebbről szemügyre vesz egy virágkompozíciót, Iris egyszer csak egy szempárral találja szembe magát, amely teljesen olyan, mint az övé; ugyanaz a gesztenyebarna haj, ugyanaz az arc. A lány, Viola, a kiköpött mása. Ő is imádja a virágokat, és az ő csokrai a legkeresettebbek egész Londonban. Iris biztosnak hitt világa egy pillanat alatt meginog. Van egy ikertestvére, akinek a létezéséről húsz éven keresztül még csak nem is tudott. Vajon miért? Most, hogy újra egymásra találtak, Iris és Viola a dolog végére akarnak járni.
A titok nyitja szülőföldjükön, a Donatik ősrégi villájában és annak hatalmas toszkán kertjében rejlik. Ahogy az egymásra talált testvérek egyre közelebb jutnak az igazsághoz, úgy kerülnek napvilágra a család évszázadokra visszanyúló rejtélyes hagyományai, és úgy kapnak egyre nagyobb szerepet az őket körülvevő virágok. A lányoknak sok mindenen kell keresztülmenniük ahhoz, hogy megértsék: akár a tüskék között megbúvó rózsa, a megpróbáltatások mögött is ott rejlik a megtisztulás.

„Semmi sem ér véget a kertben, húgocskám! Esetleg megváltozik, átalakul, de nem ér véget. Ez az élet, emlékszel...?”
Adatok
Raktári kód:
759921
EAN:
9789634474456
Eredeti megnevezés:
Il Giardino dei Fiori Segreti
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
135 x 208 x 34
Tömeg [g]:
540
Hozzászólások
 

Szerző

Cristina Caboni
Cristina Caboni