Nincs engedélyezve a javascript.
Erőszakkal vádolva
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
1 124.-
Eredeti ár:
1 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Jessica és Ian Clarke hét év házasság után is érzik, szerelmük forró és töretlen, de Ian egyre nehezebben viseli, hogy a ruhaüzletet vezető sikeres felesége pénzére szorul. A kényelmetlen helyzet fokozatosan aláássa házasságukat. Vajon van ebből a helyzetből kiút? Sikerül megmenteni a házasságukat?
Leírás a könyvről
Jessica és Ian Clarke éppen hetedik éve házasok, mégis úgy érzik, hogy szerelmük forró és töretlen: az együtt töltött idő inkább csak elmélyítette kapcsolatukat. Jessica virágzó ruhaüzletet vezet San Franciscóban. Remekül keres, így módjában áll támogatni írói ambíciókat tápláló férjét, aki fel is hagy a reklámszövegek gyártásával, hogy csak az irodalomnak éljen.

De Ian egyre nehezebben viseli el, hogy Jessica pénzére szorul: a kényelmetlen helyzet fokozatosan aláássa a házasságukat.

Vajon mindörökre?
Adatok
Raktári kód:
150509
ISBN:
9632030559; 9632031903
EAN:
9789632031903
Eredeti megnevezés:
Now and Forever
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
392
Méret [mm]:
121 x 201 x 25
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások
 

Szerző

Danielle Steel
Danielle Steel
Danielle Fernande Dominique Schuelein-Steel 1947. augusztus 14-én született New Yorkban. Gyerekként sok időt töltött Franciaországban. Kiskorától részt vehetett a szülei által adott estélyeken, otthonosan mozgott a híres és gazdag emberek világában. Hétéves volt, amikor a szülők elváltak.

Steel felsőfokú irodalmi tanulmányokat folytatott. Tizennyolc évesen férjhez ment a bankár Claude-Eric Lazard-hoz. Kilenc év után véget ért házassága Lazard-ral.

Ezután két rövid életű házasság következett Steel életében. Második férje a börtönviselt Danny Zugelder lett, a harmadik pedig William Toth, akiről csak később derült ki, hogy heroinista. Ez utóbbi házasságából született Nick fia.
Steelnek a szerelembe vetett hite azonban nem ingott meg, és negyedszer is bizalmat szavazott a házasságnak: férjhez ment John Traina borkereskedőhöz. Traina adoptálta Nicket, mint ahogy Steel is örökbe fogadta John két fiát, Trevort és Toddot. Ezt követően öt közös gyermekük született: Samantha, Victoria, Vanessa, Maxx és Zara.

A kiegyensúlyozott családi élet jót tett Steel írói karrierjének. Könyvei folyamatosan jelen voltak a New York Times bestsellerlistáján.

Negyedik házassága abban az időszakban romlott meg, amikor Nick fia származását kiteregette a bulvársajtó. Addig kisebb gyermekei nem is sejtették, hogy Nick más apától született.

Steel ötödször is férjhez ment. Tom Perkinsre, a Szilícium-völgy egyik tulajdonosára esett a választása.

A hosszú éveken át megszakítás nélkül végzett írói munka után 2003-ban négy hónapos szünetet tartott, hogy megnyithassa San Fransiscó-i művészeti galériáját. A kortárs művészet támogatójaként feltörekvő művészek festményeit és szobrait állítja ki.

Gondosan felépített imázsa és számtalan elfoglaltsága ellenére Steel köztudottan visszahúzódó és félénk természetű ember. A gyermekeit sem akarja kitenni a bulvársajtó zaklatásának, ezért nagyon ritkán ad interjút, vagy jelenik meg nyilvánosan. A magánszféráját igyekszik óvni, élete...