Nincs engedélyezve a javascript.
Tűzliliom

Tűzliliom

Romantikus regény

Sorozat:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
400.-
Eredeti ár:
799.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Sok halál vár rád gyermekem, de ne félj, az életmindig visszatér hozzád... - jósolja egy cigányasszony a szeplős, vörös hajú kislánynak. Annak a gyermeknek, aki az anyjától még sohasem hallotta a nevét, mert csak "ronda kis béka" volt neki mindig.
Leírás a könyvről
Sok halál vár rád gyermekem, de ne félj, az életmindig visszatér hozzád... - jósolja egy cigányasszony a szeplős, vörös hajú kislánynak. Annak a gyermeknek, aki az anyjától még sohasem hallotta a nevét, mert csak "ronda kis béka" volt neki mindig. Akit az apja már akkor elhagyott, mielőtt megszületett, akit a mostohája tizenegy évesem megrontott, s aki már tizennégy évesen az utcán kereste meg a kábítószerre a pénzt. Ártatlan gyermeklelke, akinek neve sem volt, meghalt. Megölték, akiktől segítséget remélt, de Meggie nevet adva neki becsapták. S meghalt majdnem a test is a túladagolt herointól.

A testét megmentik, hogy egy kaszinóban Priscilla néven szolgálja tovább azokat, akik konzumhölgyként megfizetik. Akiknek csak egyetlen dolog fontos: a pénz. Mert a pénz hatalom, amiből minél több van, annál több kell. Miként annak a gyémántbánya-tulajdonos amerikai üzletembernek, Mr. Thortonnak is, aki kábítószerfutárnak kényszeríti őt. Megszökik, de egy újabb halál vár rá. Az Indiai-óceánból kiemelkedő szökőár iszapba temeti Szumátra szigetén.

A felismerhetetlenségig összezúzott testét ismét megmentik, de sem a névre, sem másra nem emlékszik az egész addigi életéből. Arra sem, hogy miért vádolják nemcsak drogcsempészéssel, hanem gyilkossággal is. Bűnös ő vagy áldozat? Ártatlanságában egyetlen ember hisz, Simon, aki ott volt a megtalálásakor.

Ebben a fordulatos, Indonézia csodás tájaira és hitvilágába vezető, s közben a női vágyak és szenvedélyek titkaiban elmélyedő regényben tanúi leszünk annak, hogy ez a bűnben felnőtté szenvedett kislány - most már Delíziaként - hogyan találja meg gyermeki tiszta énjét visszatérő öntudatában. S hogyan találja meg -lélekben megtisztulva - az érte börtönt is vállaló, Európában tanult hindu férfiban azt a boldog és elégedett sorsot, amelyet a szeplős kislánynak a cigányasszony egykor megjövendölt.
Adatok
Raktári kód:
730416
ISBN:
6155130717
EAN:
9786155130717
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
115 x 180 x 17
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
160
Hozzászólások