Nincs engedélyezve a javascript.
Metró 2033 1-2.
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 374.-
Eredeti ár:
4 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Metró 2003 a nukleáris holokauszt víziója, miután az emberiség nagy része elpusztult, és az egész világ romokban hever. A 2015-re trilógiává bővülő történet a világ számos országában bestseller lett, milliós olvasóközönséggel, és népszerű számítógépes játék is készült belőle.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

A Gyűrűk Ura találkozása Andrej Tarkovszkij Sztalker című filmjével.
Nagyon jól megírt, magával ragadó történet, a könyv minden lapján újabb és újabb lenyűgöző felfedezések

Fantasy Book Review

„Fények a Torony romjainak csúcsán? Húsz évvel a katasztrófa után? Ez azt jelenti, hogy élnek még emberek Wrocławban!

Dmitry Glukhovsky

Leírás a könyvről
Dmitry Glukhovsky orosz író, újságíró, rádiós és televíziós műsorvezető 1979-ben született Moszkvában. Az orosz populáris irodalom legnagyobb sztárja lett a Metró 2033 című regényével, mely 2005-ben jelent meg először nyomtatásban, s amellyel elnyerte a "Legjobb európai debütálás" díjat. A 2015-re trilógiává bővülő történet azóta a világ számos országában bestseller lett, milliós olvasóközönséggel, és népszerű számítógépes játék is készült belőle.
A Metró 2003 a nukleáris holokauszt víziója, miután az emberiség nagy része elpusztult, és az egész világ romokban hever. Moszkva szellemvárossá változott, megmérgezte a radioaktív sugárzás, és szörnyek népesítik be. Az életben maradtak a föld legnagyobb atombombabiztos óvóhelyén leltek menedékre: a moszkvai metróhálózatban. Az egykori állomások városállamokká váltak, a túlélők az erőforrások megszerzése érdekében, különféle eszméktől hajtva, továbbra is gyilkolják egymást. A fiatal Artyomra vár a feladat, hogy a metróhálózaton átjutva megmentse békés állomását, sőt talán az egész emberiséget. Az alagutakban azonban nemcsak sötétség honol…

Fordította: Bazsó Márton
Adatok
Raktári kód:
802875
EAN:
9789635046188
Eredeti megnevezés:
METRO 2033
Megjelenés:
2023.06.01.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
744
Méret [mm]:
110 x 180 x 46
Tömeg [g]:
410
Hozzászólások
 

Szerző

Dmitry Glukhovsky
Dmitry Glukhovsky
Dmitry Glukhovsky 1979-ben született; újságíró, tévés műsorvezető – és az orosz populáris irodalom legnagyobb sztárja. 2007-ben elnyerte a „Legjobb európai debütálás” díjat. Öt nyelven beszél folyékonyan. Metró 2033 című poszt-apokaliptikus regényével debütált, mint online író. A metro.ru-ra feltett regényrészletek alapján népes olvasótáborra tett szert. A Metró 2034 a Metró 2033 közvetett folytatása. Oroszországban 6 hónap alatt közel 300 ezer példány kelt el a könyvből, így az ország legnagyobb 2009-es bestsellerévé vált.