Nincs engedélyezve a javascript.
Kínzó könyörület
Kék könyveink akcióban!
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 000.-
Korábbi ár:
2 999.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Depressziós édesanyja halála után Kate Draytont megválaszolatlan kérdések sora és a saját jövője miatti bizonytalanság gyötri. A Harvardról egészen a dél-karolinai Charlestonig menekül, választ keresve arra, miért szakadhatott szét a családja.
Leírás a könyvről
Félelmetes és felemelő történet az emberi brutalitás és árulás mélységeiről, valamint a szabadságba és megbocsátásba vetett hit éltető erejéről.

Depressziós édesanyja halála után Kate Draytont megválaszolatlan kérdések sora és a saját jövője miatti bizonytalanság gyötri. A Harvardról egészen a dél-karolinai Charlestonig menekül, választ keresve arra, miért szakadhatott szét a családja. Elhatározza, hogy információkat fog gyűjteni a sikertelen 1822-es rabszolgalázadásról, amellyel kapcsolatban korábban az édesanyja is folytatott kutatásokat.

Csaknem két évszázaddal korábban Tom Russell rabszolga, a tehetséges kovács, gyötrelmes választás előtt áll: felfegyverezze a felkelést vezető független Afrikai Metodista Episzkopális Egyház tagjait, vagy tartsa távol a nyakát a bitófától, és védelmezze a szeretett nőt.

A váltakozó idősíkokon játszódó Kínzó könyörület lenyűgöző történet titkokról, rasszizmusról, családról és az idő múlásának is makacsul ellenálló szeretetről.
Adatok
Raktári kód:
758010
EAN:
9789634474524
Eredeti megnevezés:
A Tangled Mercy
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások
 

Szerző

Joy Jordan-Lake
Joy Jordan-Lake
Az 1963-ban született Joy Jordan Lake a Furman Egyetemen teológiából alap- és mesterdiplomát, majd a Tufts Egyetemen angol irodalomból PhD fokozatot szerzett, fő témája a faj és vallás funkciója a 19. századi amerikai irodalomban, és a rabszolgaság kapcsán vívott kulturális harc volt. Első könyve 1997-ben jelent meg Grit and Grace: Portraits of a Woman’s Life címmel, amely novellákat, verseket és esszéket tartalmaz.