Nincs engedélyezve a javascript.
Haatchi és Kicsi Pé
Utolsó darab!

Haatchi és Kicsi Pé

Egy kisfiú és egy kutya szívbe markoló, igaz története

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
2 243.-
Korábbi ár:
1 495.-
Eredeti ár:
2 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Egy bámulatos kisfiúnak, egy egészen különleges kutyának és kettejük eltéphetetlen barátságának igaz története. Megváltástörténet arról, hogy mire képes a feltétel nélküli szeretet, a bizalom és a megbocsátás.
Leírás a könyvről
Egy bámulatos kisfiúnak, egy egészen különleges kutyának és kettejük eltéphetetlen barátságának igaz története. Megváltástörténet arról, hogy mire képes a feltétel nélküli szeretet, a bizalom és a megbocsátás.2012 januárjának egy hideg éjszakáján valaki fejbe vert egy kölyökkutyát, és a vasúti sínre fektette. A mozdonyvezető látta a bűbájos, öt hónapos anatóliai juhászkutyát, de a vonatot megállítani már nem tudta. Nem sokkal ezután egy másik szerelvény is elrobogott fölötte. A kutya, mely később a Haatchi nevet kapta, csodával határos módon túlélte a gázolást, csak az egyik hátsó lábát és a farkát kellett amputálni. Megmentői, egy állatmentő szervezet tagjai a Facebookon kerestek neki otthont, itt talált rá a fényképére egy kutyaszerető pár. Belenéztek a szemébe, és rögtön tudták, hogy nekik kell ez a kölyök, ők ugyanis egy nem hétköznapi kisfiú mellé kerestek társat. A nyolcéves Owen, akit a családban csak Kicsi Pének, Kispajtásnak szólítanak, ritka, veleszületett betegségben szenved, amely szinte állandóan kerekes székbe kényszeríti. Korábban emiatt szorongás gyötörte, nehezen barátkozott, de mióta a sors összehozta Haatchival, mindkettejük élete mindörökre megváltozott.

Ez a megható könyv e barátság kialakulásának és nehézségeinek igaz történetét meséli el.Fordította: Borbás MáriaOlvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2015. májusi számában megjelent cikk: ElválaszthatatlanokA Könyvjelző magazin 2015. július-augusztusi számában megjelent cikk: A kutyák, mint kommunikációs katalizátorok
Adatok
Raktári kód:
741620
ISBN:
9630799867
EAN:
9789630799867
Eredeti megnevezés:
Haatchi & Little B
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
125 x 200 x 19
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások