Nincs engedélyezve a javascript.
Fej vagy írás

Fej vagy írás

Ha minden döntésed katasztrofálisan sül el, bízd a vakszerencsére a dolgot - elvégre mi baj lehetne belőle?

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 974.-
Korábbi ár:
3 179.-
Eredeti ár:
5 299.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Josh épp életharmadi válságban szenved. Barátnője lánykérés közben dobja ki, vele együtt elveszti a munkáját és a lakhelyét, és szégyenszemre 28 évesen haza kell kullognia szülei házába a világ végére - pontosabban egy angliai faluba, ahonnan ő jutott először egyetemre… és milyen sokra is ment vele.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Mintha a Bridget Jones férfi nézőpontú ellenpárját olvasnánk – a romantikus komédiák szerelmesei imádni fogják James Bailey ellenállhatatlanul humoros debütáló regényét.”

Library Journal

„A lelki szemeim előtt máris látom a könyvből készült filmet. Imádtam a szereplőket, a szerző tökéletesen megragadta a randizás buktatóit, és hogy milyen is élni modern világunkban.

Amazon, olvasói vélemény

„Elképesztően vicces, okos, szarkasztikus – még mindig fáj az arcom a folyamatos nevetéstől. Elég felidéznem Josh szülei részvételével zajló Tinder-randiját vagy a katasztrofális lánykérést, és máris újra nevetni kezdek.”

Goodreads, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
Josh épp életharmadi válságban szenved. Barátnője lánykérés közben dobja ki, vele együtt elveszti a munkáját és a lakhelyét, és szégyenszemre 28 évesen haza kell kullognia szülei házába a világ végére - pontosabban egy angliai faluba, ahonnan ő jutott először egyetemre… és milyen sokra is ment vele.
Az állástalan, pénztelen, és Jeremyt, a törpenyulat leszámítva társtalan Josh radikális elhatározásra jut: miután eddigi összes fontos döntése katasztrófába torkollott, innentől egy pénzérmére bízza az életét, a fej vagy az írás majd megmondja, mit csináljon. A rendszer egészen addig nagyon jól működik, amíg csak arról kell döntenie, hogy milyen sört igyon a kocsmában, és meghívja-e a barátait egy körre, de amikor komolyabb dolgok következnek - például, hogy melyik lányt válassza a Tinderen -, felmerülnek bizonyos kételyek.
Josh azonban kitart, és hamarosan egy európai körutazáson találja magát álmai nőjét hajszolva. Vajon megleli végül a boldogságot a fej vagy írást követve, vagy az érmefeldobás minden korábbi döntésénél katasztrofálisabbnak bizonyul?
James Bailey száraz brit humorral teli debütáló regénye ideális olvasmány Nick Hornby és David Nicholls könyveinek szerelmesei számára.
Adatok
Raktári kód:
801889
EAN:
9786156644039
Eredeti megnevezés:
The Flip Side
Megjelenés:
2023.09.26.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
328
Méret [mm]:
140 x 208 x 30
Tömeg [g]:
330
Hozzászólások
 

Szerző

James Bailey
James Bailey
A bristoli születésű James Bailey kis korában traktoros szeretett volna lenni, de végül az újságírói pályán kötött ki. Többek között olyan sport- és művészlegendákkal készített interjút, mint Usain Bolt, Rafa Nadal és Julio Iglesias. Miután 21 országot járt be, hogy megtalálja magát és a szerelmet – ám egyikre sem bukkant rá –, hazatért szülővárosába, Bristolba, ahol városnéző túrákat szervez, illetve belevágott a könyvírásba. Első regénye, a Fej vagy írás? Apple Books-bestseller lett, és tucatnyi nyelven jelent meg.