Nincs engedélyezve a javascript.
Perzselő titkok
Árfelező hónap!
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 000.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Vajon ismerjük a saját gyerekünket? Natalie Falcone habozás nélkül igennel válaszolna erre a kérdésre - egészen addig a szörnyű éjszakáig, amikor megcsörren a telefon: tűz ütött ki főiskolás lánya, Arden kollégiumi szobájában. A lány és unokatestvére, Rory válságos állapotban fekszik az intenzív osztályon, egy társuk pedig halott; a rendőrség gyújtogatást gyanít.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Unokatestvérek, akik olyan közel állnak egymáshoz, mint a nővérek; egy rejtélyes tűz, a hazugság kusza hálója: mindez egy folyamatos, feszültséggel teli történetet eredményez, melyet nem tudsz majd letenni, amíg nem tudod meg, mi történt – és mi fog legközelebb történni. Felfaltam ezt a könyvet.”

Christina Baker Kline, 1# The New York Times-bestsellerszerző

„Buckley könyve függőséget okoz…. azonosmennyiségben van benne Judith Guest, és Lisa Gardner írásmódja – egy hatalmas tehetség óriási erőfeszítése.”

The Providence Journal

„Minden egyes fejezetben kiderül egy új, gyötrő részlet, amely tovább bonyolítja az unokatestvérek kapcsolatát… Buckley karaktereit jól kidolgozottak és érdekesek.”

Publishers Weekly

„Utazás két házasságon át, és egy életen át tartó versengő barátságon. A tűz rejtélye pedig végigfut az egész regényen… Jodi Picoult családi drámáinak rajongói élvezni fogják ezt is.”

Booklist

„Fantasztikus… mélymerülés a barátságok rejtélyeibe, a szülőségbe, és az olyan történetekbe, melyekre az életünket tesszük fel… Carla Buckley olyan könyvet írt, amely már az első oldalon megragad, összetöri a szíved, és végül reményteljesen hagy el.”

Joseph Finder, The New York Times-bestsellerszerző

„Elegáns és érzelemmel teli, mélyen megérintő…Carla Buckley megint megcsinálta: egy összetett, pszichológiailag komplex regényt írt, mely az első oldalon megragadja az olvasót, és soha többé nem engedi el.”

Lucanne Rice, The New York Times-bestsellerszerző

Leírás a könyvről
Vajon ismerjük a saját gyerekünket? Natalie Falcone habozás nélkül igennel válaszolna erre a kérdésre - egészen addig a szörnyű éjszakáig, amikor megcsörren a telefon: tűz ütött ki főiskolás lánya, Arden kollégiumi szobájában. A lány és unokatestvére, Rory válságos állapotban fekszik az intenzív osztályon, egy társuk pedig halott; a rendőrség gyújtogatást gyanít.
Miközben a rendőrségi nyomozás egye mélyebbre hatol a tüzet megelőző eseményekbe és Arden és Rory viszonyába, Natalie maga is kutakodásba fog, hogy felderítse lánya első főiskolás évét, rendet vágjon családja a felszín alatt súlyos feszültségekkel terhelt történetében, és a két, egymástól mindeddig elválaszthatatlannak tűnő lány kapcsolatában. A feltárt titkok az egész családot elpusztíthatják, ám megismerésük nélkül Natalie-nak esélye sincs arra, hogy megvédje azt, aki a saját életénél is fontosabb számára.

Carla Buckley, A legmélyebb titok szerzőjének új sikerkönyve az utolsó oldalakig bizonytalanságban tartja az olvasót, és kényelmetlen kérdéseket tesz fel a családi viszonyok törékenységéről és a szeretet korlátairól.
Adatok
Raktári kód:
800392
EAN:
9786155435980
Eredeti megnevezés:
The Good Goodbye
Megjelenés:
2020.11.04.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
140 x 208 x 31
Tömeg [g]:
520
Hozzászólások