Nincs engedélyezve a javascript.
Örök sötétség
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 399.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"Az ördög a részletekben rejlik, ez pedig egy ördögien jó regény, amely tökéletesen kielégíti a borzongás iránti vágyunkat." (Stephen King.)

Az emberiség jövője egy szedett-vedett szabadságharcos-csapat kezébe kerül. A jó és a rossz fogalma képlékennyé vált, és a Mester ügyesen használja ki az emberek gyengeségeit.
Leírás a könyvről
"Az ördög a részletekben rejlik, ez pedig egy ördögien jó regény, amely tökéletesen kielégíti a borzongás iránti vágyunkat." (Stephen King.)Az emberiség jövője egy szedett-vedett szabadságharcos-csapat kezébe kerül. A jó és a rossz fogalma képlékennyé vált, és a Mester ügyesen használja ki az emberek gyengeségeit. Most, ezen a kritikus órán, az is bebizonyosodik, hogy áruló férkőzött be a csapatba... És csak egyvalaki tudja, hogyan lehet elpusztítani a Mestert. De vajon rá lehet-e bízni a világ sorsát? És vajon ki hozza meg a végső áldozatot - hogy a többiek megmeneküljenek?"Guillermo del Toro művészien őrült zseni... Tébolyítóan szórakoztató... Elképesztően fantáziadús." (Albuquerque Journal)"Manapság, amikor a visszafogottan szexi vámpírok korát éljük... a szerzők végre újra felfedezték e lények sötét, gonosz, kéjesen borzongató vonzerejét." ((Los Angeles Times)"Olyan élethű, hogy rémálmaink lesznek tőle..." (Associated Press)"Magával ragadó utazás az izgalmak birodalmába. "A kór" Stephen King legjobb művei mellett is megállja a helyét. Az évtized legemblematikusabb horror-regénye." (Buffalo News)"Krimiszerű pörgés, filmbe illő jelenetek... Iszonytató vízió." (Chicago Sun-Times)
Adatok
Raktári kód:
725926
ISBN:
9632457116
EAN:
9789632457116
Eredeti megnevezés:
The Night Eternal - The Strain Book 3 of The Strain Trilogy
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
512
Méret [mm]:
145 x 210 x 45
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
700
Hozzászólások