Nincs engedélyezve a javascript.
Kedves Mrs. Bird!
Árfelező hónap!
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 750.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A. J. Pearce elbűvölő és ellenállhatatlan bemutatkozó könyve a London bombázásának rettenetét is híven ábrázoló történelmi regény, amelynek főhőse hiába akar hátat fordítani a férfiaknak és a házasságnak: nem menekül a szerelemtől sem.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Öröm olvasni az első oldaltól az utolsóig. A Kedves Mrs. Bird! egyszerre mulatságos és szívmelengető.”

John Boyne, A csíkos pizsamás fiú szerzője

„Ritkák az olyan könyvek, amelyek olvasása közben egyszerre rázkódsz a nevetéstől és a sírástól, ám a

Katie Forde, A Száz boldog esküvőm szerzője

„Emberséggel teli történet az embertelenség korából. Imádtam olvasni, egyszerre sírtam és nevettem, miközben a rendíthetetlen hősnőnek drukkoltam.”

Amazon, olvasói vélemény

„A Kedves Mrs. Bird szerethető szereplők sorával van tele, de mind közül kiemelkedik Emmy, a főszereplő, lelkesedésével, pozitivitásával és a legnehezebb helyzetekben is győzedelmeskedő szívósságával.

Goodreads, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
London, 1940: a Luftwaffe bombái könyörtelenül záporoznak a városra. Az ügyvédi irodában titkárnősködő Emmy Lake ki akarja venni a részét a háborús erőfeszítésekből, ezért esténként önkéntes munkát végez a tűzoltóságnál. Ám amikor meglát egy álláshirdetést egy nagy londoni lapnál, egyszerre megvalósíthatónak látja álmát, hogy női haditudósító legyen.

Hamar kiderül, hogy valójában a tekintélyes tanácsadó rovatot vezető Henrietta Bird gépírójának vették fel, Emmy csalódása pedig nem ismer határokat - különösen azért, mert Mrs. Bird minden kellemetlenséget tartalmazó olvasói levelet a kukába hajít. Ám amikor egy bizonyos Wendyért elhagyja szerelme, a háború pedig egyre nagyobb rombolást okoz az országban és az emberek életében, a megrendítő leveleket olvasva Emmy rájön, hogy nagyon is fontos feladata van: neki kell válaszolnia ezeknek a segítséget kérő nőknek. Természetesen Mrs. Bird nevében, és természetesen Mrs. Bird tudta nélkül.

A. J. Pearce elbűvölő és ellenállhatatlan bemutatkozó könyve a London bombázásának rettenetét is híven ábrázoló történelmi regény, amelynek főhőse hiába akar hátat fordítani a férfiaknak és a házasságnak: nem menekül a szerelemtől sem.
Adatok
Raktári kód:
801468
EAN:
9789635821266
Eredeti megnevezés:
Dear Mrs. Bird
Megjelenés:
2023.04.11.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
135 x 208 x 31
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
Róbertné Perneki
Róbertné Perneki
2023. április 6. 15:55
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! Érdekesnek tűnik a történet. Érdeklődnék, hogy a folytatást is tervezik-e kiadni majd? Válaszukat előre is köszönöm.
 

Szerző

aj_profile_new.png
A.J. Pearce
A dél-angliai Hampshire-ből származó AJ Pearce a University of Sussexen és a Northwestern Universityn tanult. Egy 1939-es női magazin véletlenszerű felfedezése adta az ötletet első könyvéhez, a Kedves Mrs. Bird!-höz, az Emmy Lake-sorozat nyitóregényéhez. Ma már a sorozat harmadik darabját írja.