Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. január 19.
A Netflix bejelentette: érkezik a Te című sorozat harmadik évada

A Netflix bejelentette: érkezik a Te című sorozat harmadik évada

Megfilmesítés

A Caroline Kepnes könyvei alapján készített Te című amerikai pszichothriller-sorozat egyértelműen a 2018-as év egyik legnagyobb televíziós sikerévé nőtte ki magát, majd a tavalyi évben hasonlóan nagy népszerűségre tett szert a második évad is. A Netflix nemrég hivatalos oldalán bejelentette: 2021-ben érkezik a folytatás.

A könyvek és a sorozat a menthetetlenül romantikus, ám beteges hajlamú könyvesbolti eladó, Joe Goldberg életét mutatják be, aki a Nagy Őt hajszolva a halálos lépésektől sem riad vissza. Útját holttestek övezik, miközben ő csak egyetlen dologra vágyik: megtalálni az igaz szerelmet. Bár világszerte nők ezrei fejezték ki rajongásukat a sorozat főszereplője iránt a közösségi médián, az elsőhöz hasonlóan véres második évadról mesélve a Joe-t alakító Penn Badgley a következőképpen nyilatkozott karakteréről:

„Nem gondolhatjuk, hogy Joe-nak csak szüksége van valakire, aki szereti őt. Ő egy gyilkos, egy szociopata. Erőszakos, téveszmés, és rajong saját magáért. Nem hazudhatjuk magunknak, hogy csak szüksége van valakire, aki neki való. Neki senki sem való.”

Mindenesetre a sorozat rajongóival együtt tűkön ülve várjuk, hogyan is folytatódik a Te fordulatos története. Amíg megérkezik a hivatalos előzetes, könyv formájában is élvezhetjük az izgalmakat, hiszen az Alexandra Kiadó gondozásában nemrég megjelent a könyvsorozat második része, az Elrejtett testek is.

Elrejtett testek

Elrejtett testek

Caroline Kepnes
Alexandra Kiadó (A)
Joe Goldberg megszállottan keresi a szerelmet, és ezért szó szerint mindenre hajlandó. Nemrég úgy vélte, megtalálta élete párját, ám hiába távolított el minden zavaró tényezőt az útjukból, Beck végül nem értette meg, így a lány a többi elrejtett testhez került. Joe most Los Angelesbe tart, a lehetőségek városába, és eltökélten készül maga mögött hagyni a múltját.