Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
augusztus 30.
Folytatódik a Netflix népszerű sorozata, melynek befejező évada 2025-re várható

Folytatódik a Netflix népszerű sorozata, melynek befejező évada 2025-re várható

Megfilmesítés

Érkezik Joe Goldberg véres meséjének utolsó fejezete – befejeződött a You 5. évadának forgatása!

Caroline Kepnes immár 4 részes könyvsorozatának központi szereplője, Joe, egy könyvszerető, reménytelen romantikus, aki hajlamos megölni állítólagos szerelmeit, miután hetekig követte őket. Ugyan a nagy Ő keresése New York-ban indult, a második évad Los Angelesbe, a harmadik San Franciscoba, a negyedik pedig Londonba repített minket. Az új évad végén Joe visszatér New York-ba gazdag partnerével, Kate-tel, és elfogadva a tényt, amit oly sokáig kerülgetett, hogy nem épp a jó emberek sorában áll, új, erkölcstelen életébe nagy izgatottsággal vág bele.

Bár nagyon kevés információnk van a befejező évadról, azt már tudjuk, hogy megismerhetjük Joe új, kibővült családját. Kate bátyját Griffin Matthews fogja játszani, Anna Camps pedig egyszerre két szerepben fogja megvillogtatni színészi tehetségét Kate ikertestvéreiként.

Griffin Joe gunyoros, de hűséges sógorát, Teddy Lockwoodot alakítja, aki bár saját családjában mindigis megbízhatatlan figuraként volt jelen, most hitelesnek és empatikusnak igyekszik mutatkozni.

Camps kettős feladatot lát el, Raegen és Maddie Lockwood, Joe ikersógornőiként. Raegen ravasz, gyalázatos, pénzügyi igazgatóként dolgozik, Maggie viszont a komolytalan iker, egy 3x elvált társasági nő, akinek a feladata a „homályos PR”.

Megjelenik a sorozatban Madelin Brewer is Joe könyvesbolti alkalmazottjaként, és rengeteg visszatérő szereplő is, például: Natasha Behnam, Dominique szerepében, Pete Ploszek Harrisonként, Tom Francis mint Clayton, illetve Nava Mau is visszatér Marquez nyomozót alakítva.

Ugyan sok befejezetlen szál van a történetben, vajon mennyinek kerül pont a végére az 5. évadban? Már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön, az 5. évad terv szerint 2025-ben debütál. Addig is aki még nem tette, elolvashatja Caroline Kepnes remekműveit, megalapozva és készülve a sorozat legújabb izgalmaira.

Te

Te

Caroline Kepnes
Elrejtett testek

Elrejtett testek

Caroline Kepnes
Te szeretsz engem

Te szeretsz engem

Caroline Kepnes
Te, csakis te

Te, csakis te

Az igaz szerelem fájdalommal jár

Caroline Kepnes