Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. január 29.
A romantika, az intimitás és a tudomány egyvelege: a tökéletes Valentin-napi ajándék!

A romantika, az intimitás és a tudomány egyvelege: a tökéletes Valentin-napi ajándék!

Előrendelhető újdonság

Nincs még Valentin-napi ajándékötleted? Hadd segítsünk! Előrendelhetővé vált Laura Mucha világszerte népszerű tudományos könyve a szerelemről, Kit, miért, hogyan szeretünk? – Igazából szerelem tudományos alapon címmel.

Vajon miért éppen Őt választottad? Tényleg létezik „szerelem első látásra”? És honnan tudjuk, tovább kell-e lépnünk? Ideje nyíltan és őszintén beszélni a szerelemről!

Laura Mucha nagy sikerű könyve a legújabb tudományos tényeken alapul, amit több száz ember személyes története tesz átélhetővé és emberközelivé. A könyv szerzője több mint 40 országból 200 ember vallomását dolgozta fel, akik legszemélyesebb történeteiket, érzéseiket, észrevételeiket fogalmazták meg a szerelemről. E kivételesen őszinte, intim és megvilágító erejű beszélgetések ihletésére veti bele magát Laura Mucha a szerelem vizsgálatába a természettudomány, a pszichológia és a filozófia aspektusából. Az interjúalanyok kendőzetlenül beszélnek szerelmi kapcsolataikról, örömeikről és problémáikról, Laura Mucha pedig biztos kézzel vezet minket a szerelem fellobbanásától a hűtlenségen vagy a konfliktusokon át a kapcsolatokat lezáró szakításig, válásig vagy a halálig, hogy végül választ kapjunk a kérdésre: kit, miért, hogyan szeretünk?

„Laura Mucha bebizonyította, hogy a szerelem tényleg körülvesz minket.” (Richard Curtis)

Kit, miért, hogyan szeretünk?
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Kit, miért, hogyan szeretünk?

Laura Mucha
Alexandra Kiadó (A), 2020.01.31.
A legtöbb ember fél nyíltan és őszintén beszélni a szerelmi életéről. Nekik szól a Kit, miért, hogyan szeretünk? Laura Mucha nagy sikerű könyve a legújabb tudományos tényeken alapul, amit több száz ember személyes története tesz átélhetővé és emberközelivé.